Fructolax Ovocie a vláknina Kocky 24 ks

Produkt Fructolax Ovocie a vláknina Kocky 24 ks z kategórie zdravie od výrobca Ostatní nájdete na LiekarenIna.sk za 12,32 €. Celý popis 12,32 € Overiť dostupnosť

Popis

Problém môže nastať pri nepravidelnom príjme potravy či celkovým ťažkostiam pri príjme potravy. Nedostatočný pohyb tiež nie je vhodný pre tráviaci trakt, prípadne môže viesť až k zápche, ktorá je v poslednej dobe veľmi častým javom.

  • podporuje trávenie
  • uľahčuje vyprázdňovanie 
  • podporuje črevnú mikroflóruje
  • vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy (vhodná konzultácia s lekárom)
  • nedráždi  
  • ideálny spoločník po operačných problémoch s vyprázdňovaním

Odporúča sa užívať 1 kocku večer a zapiť plným pohárom vody. V závislosti od účinku a citlivosti sa môže ideálna dávka pohybovať medzi ½ až 2 kockami.

Prípravok nie je vhodný pre deti do 12 rokov. Užívanie počas gravidity a dojčenia konzultujte so svojim lekárom. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená doporučená denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Vhodné pre vegetariánov.
Min. trvanlivosť do: viď údaj na obale. Dávka: viď údaj na obale. Uskladňujte v suchu a chlade. Prípravok obsahuje rastlinné zložky, ktoré sa vyznačujú prirodzenou variabilitou. Z tohto dôvodu a aj preto, že prípravok neobsahuje konzervačné látky, sa môže chuť a sfarbenie kociek nepatrne zmeniť bez toho, aby to malo nejaký dopad na účinok, kvalitu a trvanlivosť.

Ean: 5411386884033 Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek