Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Extra ľahké mlieko SPF 50+ 150ml

Produkt Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Extra ľahké mlieko SPF 50+ 150ml z kategórie eucerin sun od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 19,23 €. Celý popis 19,23 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Extra ľahké mlieko SPF 50+

UV žiarenie je hlavnou príčinou slnečného poškodenia pokožky, ale aj vysokoenergetické viditeľné svetlo môže vyvolávať tvorbu voľných radikálov, ktoré pre pokožku predstavujú ďalšiu záťaž.

Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Extra ľahké mlieko SPF 50+ je produkt slnečnej ochrany pre pokožku tela, ktorý upokojuje a chráni citlivú pokožku. Je vhodné aj pre atopickú pokožku. Technológia Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrálne a fotostabilné UVA/UVB filtre (1) pre vysokú UV ochranu s licochalconom A. Tento silný antioxidant neutralizuje voľné radikály vyvolané pôsobením UV žiarenia a vysokoenergetického viditeľného svetla.

Toto extra ľahké telové mlieko na opaľovanie sa okamžite vstrebáva a je vodeodolné. Obsahuje aj technológiu "Proti škvrnám po vypraní"* značky Eucerin.

Klinické a dermatologické štúdie potvrdzujú, že Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Extra ľahké mlieko SPF 50+ je vhodné pre citlivú a tiež atopickú pokožku.

* Škvrny od opaľovacích prípravkov sú po vypraní menej viditeľné.

1 - Zodpovedajú prísnym štandardom kladeným na ochranu pred UVA a UVB žiarením asociáciou Cosmetics Europe. Úroveň ochrany pred UVA žiarením je vyššia ako je požadované podľa EÚ noriem.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:

  • Pred pobytom na slnku naneste na pokožku v dostatočnom množstve a aplikáciu pravidelne opakujte – najmä po plávaní, ak ste sa spotili alebo po osušení uterákom. Iba tak zachováte pôvodnú úroveň ochrany
  • Použitie menšieho množstva významne znižuje úroveň ochrany
  • Pobyt na slnku obmedzte na minimum, a to aj po použití slnečnej ochrany
  • Nadmerné vystavovanie pokožky slnečnému žiareniu predstavuje vážne zdravotné riziko
  • Dojčatá a malé deti nevystavujte priamemu slnku
  • Vyhýbajte sa kontaktu s očami
  • Počkajte, kým sa prípravok úplne vstrebe a dbajte na to, aby nedošlo k priamemu kontaktu s oblečením a pevnými povrchmi, na ktorých by mohol krém zanechať farebné škvrny

ZloženieAqua, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Isopropyl Palmitate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glyceryl Stearate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Rapeseed Oil, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Cetyl Palmitate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Parfum

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 4005800066023 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek