Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Detský sprej SPF 50+ 250ml

Produkt Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Detský sprej SPF 50+ 250ml z kategórie eucerin sun od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 32,51 €. Celý popis 32,51 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Detský sprej SPF 50+

UV žiarenie je hlavnou príčinou spálenia pokožky, ale aj vysokoenergetické viditeľné svetlo vedie k tvorbe voľných radikálov, ktoré predstavujú pre pokožku ďalšiu záťaž.

Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Detský sprej SPF 50+ je prípravok na opaľovanie pre deti vyvinutý špeciálne na upokojenie a ochranu citlivej detskej pokožky pred spálením, ktorý znižuje riziko dlhodobého poškodenia pokožky vplyvom slnečného žiarenia. Je tiež vhodný na atopickú pokožku. Technológia Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrálne a fotostabilné UVA/UVB filtre 1 poskytujúce veľmi vysoký stupeň ochrany pred UV žiarením s licochalconom A pre neutralizáciu voľných radikálov vyvolaných UV žiarením a vysokoenergetickým viditeľným svetlom.

Tento opaľovací sprej pre deti obsahuje aj kyselinu glycyrrhetinovú, ktorá podporuje vlastný mechanizmus pokožky na obnovu DNA. Bez parfumácie, extra vodeodolný, obsahuje technológiu značky Eucerin "Proti škvrnám po vypraní"* a prichádza v praktickom spreji s pumpičkou pre jednoduchú aplikáciu.

Klinické aj dermatologické testy preukázali, že Eucerin SUN SENSITIVE PROTECT Detský sprej SPF 50+ je vhodný pre citlivú detskú pokožku, vrátane pokožky s atopickou dermatitídou.

*Škvrny od opaľovacích prípravkov sú po vypraní menej viditeľné.

1 Zodpovedajú prísnym štandardom kladeným na ochranu pred UVA a UVB žiarením asociáciou Cosmetics Europe. Úroveň ochrany pred UVA žiarením je vyššia ako je požadované podľa EÚ noriem.

Návod na použitie: Naneste na pokožku v dostatočnom množstve pred slnením a aplikáciu pravidelne opakujte, najmä v prípade plávania, zvýšeného potenia alebo rizika zotretia, aby ste zachovali pôvodnú ochranu. Nanesenie nedostatočného množstva opaľovacieho výrobku znižuje ochranný účinok.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dibutyl Adipate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Rapeseed Oil, Glycerin, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:50
Ean: 4005800322440 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek