Eucerin Sun Pigment Control SPF50+ emulzia na opaľovanie, svetlá 50ml

Zľava Novinka
Produkt Eucerin Sun Pigment Control SPF50+ emulzia na opaľovanie, svetlá 50ml z kategórie opaľovacie krémy, mlieka a oleje od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 20,09 €. Celý popis 20,09 € 20,28 € Overiť dostupnosť

Popis

Špičkový prípravok na opaľovanie na tvár pre všetky typy pleti, ktorý bráni hyperpigmentácii vplyvom slnečného žiarenia a pomocou farebných pigmentov zjednocuje tón pleti.

Inovatívna slnečná ochrana Eucerin s technológiou Advanced Spectral Technology kombinuje UVA/AVB filtre pre vysokú mieru UV ochrany a antioxidant licochalcon A neutralizujúce voľné radikály vyvolané UV žiarením a vysokoenergetickým viditeľným svetlom.

Účinne redukuje pigmentové škvrny a bráni ich opakovanému výskytu pri pravidelnom používaní. Obsahuje farebné pigmenty pre duálny efekt: okamžite zjednocujú pleť a poskytujú dodatočnú ochranu pred hyperpigmentáciou spôsobenú vysokoenergetickým viditeľným svetlom

Opaľovací krém na tvár s farebnými pigmentmi, ktorý zabraňuje vzniku tmavých škvŕn

UV žiarenie je hlavnou príčinou poškodenia pleti vplyvom slnečného žiarenia, ale aj vysokoenergetické viditeľné svetlo (HEVIS) môže vyvolávať tvorbu voľných radikálov, ktoré pre pleť predstavujú ďalšiu záťaž. Slnečné žiarenie vedie k zvýšenej produkcii melanínu, ktorá môže viesť k prejavom hyperpigmentácie ako sú slnečné škvrny.

Emulzia na opaľovanie na tvár s depigmentačným účinkom Pigment Control SPF 50+ svetlá je výrobok slnečnej ochrany pre pleť tváre určený na každodenné použitie. Je vhodná pre všetky typy pleti a pomáha predchádzať hyperpigmentácii pleti vplyvom slnečného žiarenia. Technológia Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrálne a fotostabilné UVA/UVB filtre1 pre veľmi vysokú UV ochranu s licochalconom A, ktorý neutralizuje voľné radikály vyvolané pôsobením UV žiarenia a vysokoenergetického viditeľného svetla. Výrobok obsahuje aj kyselinu glycyrrhetinovú na posilnenie vlastného mechanizmu pleti na obnovu DNA.

Farebné pigmenty obsiahnuté v emulzii majú svetlý odtieň a účinkujú dvojakým efektom:

  • Okamžite kryjú tmavé škvrny na pleti, čím dosahujú zjednotený tón pleti
  • Poskytujú dodatočnú ochranu pred hyperpigmentáciou spôsobenú vysokoenergetickým viditeľným svetlom

Zloženie je ďalej obohatené o thiamidol, účinnú a patentovanú zložku, ktorá pôsobí na príčinu vzniku hyperpigmentácie. Pri pravidelnom používaní postupne viditeľne redukuje tmavé škvrny a bráni ich opakovanému výskytu.

Emulzia na opaľovanie na tvár s depigmentačným účinkom Pigment Control SPF 50+ svetlá má príjemnú ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a klinické aj dermatologické testy preukázali jej dobrú znášanlivosť aj na citlivej pleti.

Ako sa používa emulzia na opaľovanie Eucerin Sun Pigment Control SPF 50+

  • Pred slnením naneste na pleť v dostatočnom množstve a aplikáciu pravidelne opakujte – najmä po plávaní, ak ste sa spotili alebo po sušení uterákom – len tak zachováte pôvodnú úroveň ochrany
  • Použitie menšieho množstva významne znižuje úroveň ochrany
  • Neostávajte na slnku príliš dlho, a to aj napriek použitiu slnečnej ochrany
  • Prílišné vystavovanie pleti slnku predstavuje významné zdravotné riziko
  • Nevystavujte priamemu slnku dojčatá a malé deti
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Výrobok nechajte úplne vstrebať a dbajte, aby nedošlo k priamemu kontaktu s odevmi a pevnými povrchmi, na ktorých by mohol zanechať škvrny
Ean: 2417222 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek