Eucerin pH5 Telové mlieko 400ml

Produkt Eucerin pH5 Telové mlieko 400ml z kategórie telové mlieka od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 18,26 €. Celý popis 18,26 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin pH5 Telové mlieko

Suchú, citlivú pokožku ľahko podráždia nepriaznivé faktory okolitého prostredia, ktoré jej citlivosť ďalej zvyšujú. Na zníženie svojej citlivosti potrebuje viac než len jemný hydratačný prípravok.

Eucerin pH5 Telové mlieko je jemný, ale účinný prípravok na hydratáciu pokožky tela, ktorý bol špeciálne vyvinutý na zvýšenie odolnosti a zníženie citlivosti suchej, citlivej pokožky tela. Unikátny Eucerin pH Balance System obsahuje pH5 citrátový pufer na obnovu a podporu optimálneho pH pokožky. Telové mlieko obsahuje aj dexpanthenol, účinnú zložku známu svojimi regeneračnými schopnosťami. Používajte denne na dlhodobú ochranu a jemnú, hladkú pokožku. Ľahko parfumované. Je vhodné aj pre deti od 3 rokov.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Spôsob použitia: denne pre 24-hodinovú ochranu a znovuzískanie zamatovo hebkej pokožky.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Panthenol, C15-19 Alkane, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polybutene, Glyceryl Stearate SE, Sorbitan Stearate, Stearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Tapioca Starch, Sodium Citrate, Pentylene Glycol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Pantolactone, Phenoxyethanol, Dimethicone, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:60
Ean: 4005800196454 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek