Eucerin pH5 Regeneračný krém na ruky 75ml

Zľava Novinka
Produkt Eucerin pH5 Regeneračný krém na ruky 75ml z kategórie prípravky na starostlivosť o ruky a nechty od výrobca Beiersdorf nájdete na LiekarenIna.sk za 7,08 €. Celý popis 7,08 € 9,44 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Časté umývanie, zmeny teplôt a pôsobenie vonkajších faktorov sú len niektoré z každodenných dôvodov, prečo sú ruky často citlivé a suché. Eucerin pH5 Regeneračný krém na ruky bol vyvinutý tak, aby pôsobil proti týmto vplyvom zaistením až 18-hodinovej ochrany pred vysušovaním. Obsahuje formulu pH5 Enzyme Protection, ktorá posilňuje prirodzené obranné mechanizmy pokožky, pomáha udržovať mierne kyslú hodnotu pH kože a optimálne hydratuje pokožku. Vďaka dexpantenolu má krém i regeneračné vlastnosti. Používajte podľa potreby, aby ste získali jemnú a hebkú pokožku na dotyk.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Spôsob použitia: Vmasírujte krém do pokožky, kým sa úplne nevstrebe

Zloženie: 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:30
Značka: Beiersdorf Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek