Eucerin LIPO-BALANCE Intenzívny výživný krém 50ml

Produkt Eucerin LIPO-BALANCE Intenzívny výživný krém 50ml z kategórie eucerin od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 18,43 €. Celý popis 18,43 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin LIPO-BALANCE Intenzívny výživný krém

Suchá pleť tváre často trpí zníženou tvorbou lipidov (tukov). Pokiaľ k tomuto dôjde, pleť neplní dostatočne svoju ochrannú bariérovú funkciu a je na dotyk citlivá, napätá, hrubá až šupinatá.

Eucerin LIPO-BALANCE Intenzívny výživný krém s biotínom a ceramidom-3 je intenzívny vyživujúci krém, ktorý zanecháva pleť upokojenú, hebkú a vláčnu. Doplnením nedostatku tukov si pleť zlepšuje svoju schopnosť bariérovej funkcie a vďaka tomu sa dlhodobo chrániť pred dehydratáciou.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Nanášajte ráno alebo večer na tvár, krk a dekolt, jemne vmasírujte do vyčistenej pokožky.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenol, Behenyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Ceramide NP, Biotin, Pantolactone, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Oenothera Biennis Oil, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Titanium Dioxide (nano), Alumina, Silica, Butylene Glycol, Iodopropynyl Butylcarbamate, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Methylparaben

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 4005800634079 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek