Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém SPF 20 15 ml

Produkt Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém SPF 20 15 ml z kategórie eucerin hyaluron-filler+elasticity od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 24,19 €. Celý popis 24,19 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém SPF 20 je očný krém proti starnutiu pleti, ktorý vypĺňa hlboké vrásky, zlepšuje pružnosť pleti a rozjasňuje pleť okolo očí.

Unikátne zloženie prináša hneď niekoľko omladzujúcich účinkov. Značka Eucerin v ňom používa inovatívnu kombináciu vysoko- a nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej a nový kolagén-elastín komplex (vysoko účinná kombinácia arctiínu a kreatínu, stimuluje produkciu kolagénu a zlepšuje pružnosť pleti). Viditeľne vypĺňa aj hlboké vrásky a zlepšuje elasticitu pleti, takže výsledkom je hladšia a pevnejšia pleť očného okolia a žiarivý, oddýchnutý vzhľad.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Očný krém má aj SPF 20 a UVA filter, účinne tak predchádza predčasnému starnutiu pleti aj hlbokým vráskam spôsobeným UV žiarením. Krém je bez parfumácie, nekomedogénny, oftalmologicky testovaný a vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Aplikujte na vyčistenú pleť a zľahka vmasírujte. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Alba, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Behenyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Methylpropanediol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Stearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopherol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Lauroyl Lysine, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:30
Ean: 9005800359199 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek