Eucerin Anti-Pigment Rozjasňujúce sérum 30ml

Produkt Eucerin Anti-Pigment Rozjasňujúce sérum 30ml z kategórie eucerin anti-pigment od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 33,24 €. Celý popis 33,24 € Overiť dostupnosť

Popis

CharakteristikaEucerin Anti-Pigment Rozjasňujúce sérum kombinuje efektívne aktívne zložky, ktoré rôznymi spôsobmi účinne podporujú žiarivosť pleti a redukujú hyperpigmentáciu v mieste jej vzniku:

  • Thiamidol je účinná a patentovaná zložka, ktorá pôsobí na základnú príčinu hyperpigmentácie. Klinické testy preukázali, že redukuje hyperpigmentáciu a pri pravidelnom používaní bráni jej opakovanému výskytu. Patentované značkou Eucerin v Nemecku.

  • Kyselina hyalurónová je jednou z najúčinnejších hydratačných látok našej pleti, ktorá pomáha pleti priťahovať a zadržiavať vlhkosť. Glycerín je hydratačná zložka, ktorá tiež pomáha našej pleti priťahovať a zadržiavať vodu, pleť teda získava dlhodobú hydratáciu a starostlivosť. Spoločne tieto zložky zaisťujú vašej pleti hydratáciu potrebnú pre žiarivý vzhľad.

  • Vďaka technológii Crystal Technology má sérum ultraľahkú konzistenciu, ktorá je vhodná pre všetky typy pleti a je možné ju začleniť do akejkoľvek pravidelnej starostlivosti o pleť. Rýchlo sa vstrebáva a na pleti zanecháva hladký pocit.

Melanín, obsiahnutý v rozjasňujúcom sére, je prírodný pigment, vďaka ktorému pokožka získava svoje sfarbenie. Pôsobenie slnečného žiarenia, hormonálne vplyvy a starnutie však môžu spôsobovať zvýšenú produkciu melanínu a vyvolávať hyperpigmentáciu. Hyperpigmentácia sa prejavuje ako tmavé plochy a starecké škvrny (známe aj ako slnečné škvrny), ktoré narúšajú jednotný tón pleti.

Klinické a dermatologické testy preukázali, že sérum redukuje pigmentové škvrny a bráni ich opakovanému výskytu a zároveň pleti dodáva viac žiarivosti. Prvé výsledky sú viditeľné po dvoch týždňoch a pri pravidelnom používaní sa stav pleti ďalej zlepšuje. Pleť je hladká, má zjednotený, jemný a prirodzene žiarivý vzhľad.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:

  • Nanášajte každý deň ráno a večer na dobre vyčistenú pleť tváre
  • Používajte samostatne alebo pod hydratačný krém v rámci vašej pravidelnej starostlivosti o pleť
  • Výrobky obsahujúce thiamidol je možné nanášať maximálne štyrikrát počas jedného dňa
  • Zabráňte kontaktu s očami

Zloženie: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Cetyl Alcohol, Dibutyl Adipate, Caprylic-Capric-Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Propylheptyl Caprylate, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Parfum

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:30
Ean: 4005800302718 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek