Eucerin ACUTE LIP BALM Balzam na pery 10ml

Produkt Eucerin ACUTE LIP BALM Balzam na pery 10ml z kategórie prípravky na starostlivosť o pery od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 10,18 €. Celý popis 10,18 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin ACUTE LIP BALM Balzam na pery vďaka unikátnej kombinácii aktívnych zložiek je Eucerin ACUTE LIP BALM Balzam na pery vysoko účinné riešenie pre veľmi suché, popraskané alebo rozpraskané pery.

  • Upokojujúci licochalcon A zmierňuje začervenanie a upokojuje podráždenie.
  • Pupalkový olej pomáha regenerovať prirodzenú ochrannú kožnú bariéru pier.
  • dexapanthenol zvláčňuje, regeneruje a podporuje hojenie.
  • Glycerol intenzívne hydratuje a zanecháva pery na dotyk jemné a hladké.

Eucerin ACUTE LIP BALM Balzam na pery je tiež vhodný na použitie na pokožku v periorálnej oblasti okolo úst a pri kožných poruchách ako je ekzém spôsobený nadmerným oblizovaním pier, cheilitis alebo suché pery z dôvodu medicínskej liečby.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Spôsob použitia

  1. Uistite sa, že vaše pery sú pred použitím suché.
  2. Naneste tenkú vrstvu Eucerin ACUTE LIP BALM Balzam na pery.
  3. Používajte tak často, ako potrebujete.

Zloženie: Octyldodecanol, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Panthenol, Aqua, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Calcium Pantothenate, Tocopheryl Acetate, Oenothera Biennis Oil, C20-40 Alkyl Stearate, Beeswax, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, BHT

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:30
Ean: 42126676 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek