Eschenfelder Mungo 500g semienka na naklíčovanie

Produkt Eschenfelder Mungo 500g semienka na naklíčovanie z kategórie semená na klíčenie od výrobca Eschenfelder nájdete na LiekarenIna.sk za 10,64 €. Celý popis 10,64 € Overiť dostupnosť

Popis

Fazuľa mungo alebo zelené sójové bôby produkujú chrumkavé, šťavnaté sadenice známe ako fazuľové klíčky kvôli vysokému obsahu tekutiny (takmer 90%, porovnateľné s akýmkoľvek ovocím). Ich osviežujúca, sladkastá chuť sa veľmi dobre hodí do šalátov a pikantne korenených obilných jedál.

Zdravotná hodnota klíčkov fazule mungo spočíva v ich vysokom obsahu vitamínov (A, B1, B2, C), najmä vitamínu E, ktorý sa počas procesu klíčenia dramaticky zvyšuje a preukázateľne má omladzujúce účinky. Klíčky mungo sú ďalej bohaté rastové hormóny, enzýmy a cholín.

Upozornenie: Fazuľa mungo sú strukovina av závislosti od jedinca by sa nemala konzumovať surová. Kľúčiky odporúčame ľahko podusiť alebo orestovať (3-5 minút).

 

Klíčenie v nakľučovacej nádobe

Fazuľa mungo sa pestujú v nakľučovacej nádobe a je možné ich zberať od 3. dňa alebo ako dlhé a silné fazuľové klíčky po 8 - 10 dňoch. Zelené šupky je možné konzumovať (v čínskych pokrmoch sú odstránené iba z vizuálnych dôvodov).

Koreniny a kulinárske lahôdky - ibišteková soľ v predajni korenín Finca Marina

Vlastnosti produktu

Zloženie:Fazuľa mungo
Obsah:500g
Značka:Eschenfelder
Značka: Eschenfelder Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek