Energy Protektin 50 ml

Produkt Energy Protektin 50 ml z kategórie telové krémy od výrobca Energy nájdete na LiekarenIna.sk za 12,9 €. Celý popis 12,9 € Overiť dostupnosť

Popis

Krém Protektin je univerzálny bioinformačný regeneračný prípravok s jedinečným zložením. Vďaka vyváženému bylinnému komplexu a prírodným účinným látkam ponúka riešenie širokej škály kožných a zdravotných problémov.

 

Kľúčové účinky

  • Kožné ochorenie: Účinne pomáha pri liečbe ekzémov, vyrážok, lupienky, psoriázy, pásového oparu, akné, plesňových ochorení a zle sa hojacich rán.
  • Zažívacie problémy: Poskytuje úľavu pri nadúvaní, bolestiach hlavy a zlepšuje trávenie.
  • Regenerácia a čistenie: Čistí pokožku a podporuje jej regeneráciu, má antioxidačné účinky.
  • Podpora imunity: Posilňuje imunitný systém a pomáha telu odolávať stresu a psychickému napätiu.

Ideálne pre jedincov trpiacich jednotlivými kožnými chorobami, ktorí hľadajú prírodné a účinné riešenie, osoby so zvýšenou potrebou regenerácie a detoxikácie pokožky a každého, kto sa stretáva s tráviacimi ťažkosťami a chce prirodzene podporiť svoje trávenie a celkové zdravie.

 

Použitie

Krém Protektin je určený na lokálne použitie. Aplikujte na postihnuté miesta pokožky v tenkej vrstve 1-3krát denne podľa potreby. Pri zažívacích problémoch naneste na oblasť brucha. Pri psychickom napätí krém jemne vmasírujte do spánkov. Spotrebujte najlepšie do dátumu vyznačeného na spodnej strane krabičky a na viečku tuby.
Výrobok je nutné skladovať v suchu, uchovávať mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10-25 ° C a chrániť pred mrazom.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Extractum Herbarum (výťažok z Fumaria officinalis, výťažok z Geranium Robertianum, výťažok z plodov Sophora Japonica, výťažok z Galega Officinalis, výťažok z kvetov/listov/stoniek Linaria Vulgaris, výťažok z koreňa Arctium Lappa, výťažok z kvetov Bellis Perennis, výťažok z Calluna Vulgaris Glaa, výťažok z rodu Glycyrrhiza virginská Extrakt z listov, extrakt z koreňa Symphytum Officinale, extrakt z koreňa Acorus Calamus, extrakt z kvetov Anthyllis Vulneraria, extrakt z Aralica Cordata, extrakt z Chelidonium Majus, extrakt zo Scutellaria Baicalensis, extrakt z Galium Aparine, extrakt z Equisetum Arvense, Viola Tricolor, extrakt z alkoholenej vody, minerálna voda Ocot) 1, cetearylalkohol 1, cetylpalmitát 1, glycerín 1, hydrogenovaný polyizobutén 1, laurylglukozid 1, glycerylstearát 1, glycerylstearát citrát 1, olej zo semien linum usitatissimum 1, glycin 1other, ricín sodný O Communil Olej zo semien 2, Arachis Hypogaea Oil 1, Lecitín 2, Commiphora Myrrha Gum Extract 1, Boswellia Carterii Gum Extract 1, Croton Lechleri ​​Resin Extract 1, Shorea Robusta Resin Extract (NON), Helix Pomatia Extract (NON), Ovocérium Vurfum , olej z listov Melaleuca Alternifolia, olej z kvetov Tagetes Minuta, olej z koreňa Vetiveria Zizanoides, listový olej z Melaleuca Viridiflora, olej zo semien Elettaria Cardamomum, olej z levandule angustifolia, živica Myroxylon Balsamum, Ovocie Opinilium ambellam, Pelargonilum Graveol um Camphora Leaf Oil , Illicium Verum Ovocný/Semenný olej, Thuja Occidentalis Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil) 1, Eisenia Andrei Extract (NON), Bisabolol 1, Tocopheryl Acetate 3, Magnézium laktát 1, Calcium Lactate 4, Gverlya gluconate, Gverlya gluconate Kaprylát 1, kaprylylglykol 1, fenylpropanol 1, xantánová guma 1, akrylát sodný/akryloyldimetyltaurát sodný/ kopolymér akrylamidu 1, hydroxid sodný 3, citronellol, geraniol, d-limonén, linalool.
Značka:Energy
Ean: 8594069932027 Značka: Energy Predajce: Earplugs
61310
Produktov
2369
Kategórií
3413
Značiek