ELMEX ENAMEL PROFESSIONAL ústna voda 400ml

Zľava Novinka
Produkt ELMEX ENAMEL PROFESSIONAL ústna voda 400ml z kategórie ústne vody a spreje od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 6,77 €. Celý popis 6,77 € 6,89 € Overiť dostupnosť

Popis

Ústna voda s aminfluoridom obsahuje novú kombináciu aktívnych látok – chlorid cínatý a aminfluorid. Tieto aktívne látky vytvárajú na povrchu zubov vrstvu s vysokým obsahom cínatých iónov, ktoré sa zabudovávajú do zubnej skloviny zasiahnutej eróziou a zvyšujú jej odolnosť voči erozívnym kyselinám.

Vďaka tomu elmex® ENAMEL PROTECTION ústna voda s aminfluoridom účinne potláča rozpúšťanie zubnej skloviny. Navyše aminfluorid zuby chráni pred zubným kazom. Bez alkoholu, pH 4,5.

Použitie

Po vyčistení zubov si jedenkrát denne ústnu dutinu vyplachujte asi 30 sekúnd s 10 ml (=1 vrchnák), neriediť. Vhodná na dlhodobé použitie. Používajte ako doplnok dennej starostlivosti o chrup. Ústnu vodu neprehĺtajte a po použití ústa nevyplachujte. elmex® ENAMEL PROFESSIONAL ústna voda s aminfluoridom je vhodná pre dospelých a deti od 12 rokov.

Upozornenie

  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
  • Pri náhodnom prehltnutí zapite väčším množstvom vody.
  • Chráňte pred svetlom a teplom.
Ean: 2409899 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek