Drip it Peru Rodríguez de Mendoza (Decaf) káva bez kofeínu množstvo v balení: 5 káv

Produkt Drip it Peru Rodríguez de Mendoza (Decaf) káva bez kofeínu množstvo v balení: 5 káv z kategórie káva vo filtri od výrobca Drip it nájdete na LiekarenIna.sk za 3,7 €. Celý popis 3,7 € Overiť dostupnosť

Popis

Vydejte sa na chuťovú cestu do Peru s neodolateľnou kávou Rodríguez de Mendoza. Obohatená nasladlou chuťou, vyváženým telom a tónmi mliečnej čokolády a kandovaného pomaranča si táto bezkofeínová káva vďaka švajčiarskemu vodnému procesu zachovala svoje charakteristické chuťové tóny. Káva predstavuje dokonalú harmóniu medzi zdravým výberom a výnimočnou chuťovou expozíciou. Potešte svoje chuťové bunky a užite si bezkofeínovú kávu!

Pochádza priamo z oblasti San Ignacio v regióne Cajamarca na severovýchode Peru, kde sa stretá majestátny pohoria And s Amazonskou nížinou. Káva je s láskou pestovaná na farmách družstva Cooperativa Agraria Frontera San Ignacio (COOPAFSI) v nadmorskej výške od 1000 do 1800 metrov. To však nie je všetko! Tým, že si zakúpite túto kávu, podporujete rozvoj udržateľného poľnohospodárstva, životného prostredia a sociálnej zodpovednosti. COOPAFSI poskytuje svojim členom školenia, technickú podporu a finančné služby a tiež sa zapája do projektov zameraných na vzdelávanie detí a žien. Váš šálok kávy tak nesie so sebou hodnoty fair trade a udržateľného rozvoja.

Teraz si môžete kávu ľahko vychutnať kdekoľvek a kedykoľvek vďaka jedinečnému filtru. Káva vo filtri, inšpirovaná japonským dripperom, je jednoduchá na použitie a prináša vám rovnakú vynikajúcu chuť ako klasická filtrovaná káva. Stačí rozbalit obal, vybrať filter s kávou, nasadiť ho na hrnček a postupne naliať horúcu vodu. Vaša obľúbená káva je pripravená behom niekoľkých minút. Či ste doma, v kancelárii alebo na cestách, tento filter vám zaručuje prvotriedny kávový zážitok všade, kde je horúca voda a hrnček.

 

Vlastnosti produktu

množstvo v balení:5 káv
Región:Huila
Odroda:Castillo, Caturra, Colombia, Tabi, Typica
Spracovanie:Metóda premytie
Praženie:Stredné
Obsah:200g
Obsah:50g
Značka:Drip it
Typ:Vo filtri
Krajina pôvodu:Kolumbia
Ean: 8594193570195 Značka: Drip it Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek