Drip it Ethiopia Legesse Borsamo množstvo v balení: 20 káv Broskyňová, čierny čaj, bergamot

Produkt Drip it Ethiopia Legesse Borsamo množstvo v balení: 20 káv Broskyňová, čierny čaj, bergamot z kategórie káva vo filtri od výrobca Drip it nájdete na LiekarenIna.sk za 13,8 €. Celý popis 13,8 € Overiť dostupnosť

Popis

Káva vo filtri Drip it Ethoipia má vyváženú chuť s broskovo čajovým nádychom, ktorá dokonale nahradí obľúbené espresso, nech už ste kdekoľvek.

Čo je káva vo filtri? 10g čerstvo namletých výberových zŕn v šikovnom filtri, vďaka ktorému je príprava filtrovanej kávy hračka aj tam, kde nemáte kávovar, ani iné vybavenie. Perfektné na cestovanie.

 

Akú má chuť

Etiopia Legesse Borsamo má vyváženú chuť, v ktorej si vychutnáte ovocné tóny broskyne, čierneho čaju a bergamotu. Zo začiatku v jej chuti dominuje sladkosť, ktorú po vychladnutí strieda osviežujúca kyslosť.

 

Odkiaľ pochádza

Legesse Borsamo je pestovateľ kávy a kazateľ pochádzajúci z regiónu Sidama. Legesse sa presťahoval zo Sidamy do susedného Nensebo West Arsi na začiatku 2000. Od svojho príchodu sa Legesse venuje pestovaniu kávy a šíreniu učenia svojej viery. So svojim bratom hospodári na farme s veľkosťou niečo málo cez 5 hektárov. Pred rokom 2020 predávali svoje kávové čerešne miestnym majiteľom mokrých mlynov ako väčšina farmárov v jeho regióne. Avšak, inšpirovaní úspechom káv z Nensebo v súťaži Cup of Excellence 2020, kde päť miest v top 10 zaistili kávy Nensebo, sa Legesse a jeho brat rozhodli vziať veci do vlastných rúk. Svoju kávu začali spracovávať priamo na svojej farme, pridávali hodnotu a skvalitňovali kávu a zároveň získavali vyššie ceny za kávu.

Riadi sa plne organickým a agrolesníckym prístupom, kde sa kávovníkom darí v tieni zmiešaných plodín. Tento regeneračný systém hospodárenia podporuje biodiverzitu a vytvára harmonické prostredie pre rast kávy. Legesse a jeho brat selektívne ručne zbierajú zrelé červené čerešne a spracovávajú ich na svojej farme. Kladú čerešňu na vyvýšené záhony, aby uschli. Čerešne často zhrabujú, aby zabezpečili rovnomerné sušenie. Sušenie čerešne trvá približne 16 dní.

Legesse úzko spolupracuje s Lulo Coffee na exporte jeho kávy. Ťaží z agronomickej a logistickej podpory a odborných znalostí spoločnosti Lulo v kávovom priemysle. Partnerstvo mu umožnilo efektívne sa pohybovať na trhu a spojiť sa s kávovými nadšencami, ktorí oceňujú výnimočnú kvalitu jeho zŕn.

Vlastnosti produktu

množstvo v balení:20 káv
Región:Nensebo West Arsi
Odroda:JARC 74110, JARC 74112, JARC 74158
Spracovanie:Suchou metódou
Praženie:Svetlý
Obsah:200g
Obsah:50g
Značka:Drip it
Typ:Vo filtri
Krajina pôvodu:Etiópia
Ean: 8594193570263 Značka: Drip it Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek