Depan týždenný dávkovač liekov

Zľava Novinka
Produkt Depan týždenný dávkovač liekov z kategórie ostatné zdravotnícke pomôcky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 9,39 €. Celý popis 9,39 € 9,83 € Overiť dostupnosť

Popis

Týždenný dávkovač liekov so zásuvnými priehradkami pre jednoduchú orientáciu s prehľadne popísanými dňami v týždni. Lepšie skladný, s maximálnou ochranou liekov pred priamym slnečným svetlom vďaka poschodovému usporiadaniu. Priehradky na jednotlivé dni sú použiteľné aj samostatne, napríklad na cestách. Zaguľatený tvar priehradiek zaisťuje lepšie využitie miesta. Denné priehradky sú rozdelené na 4 časti: každá časť (ráno, poludnie, večer, noc) je výrazne označená na viečku. Jeho úplne priehľadný materiál zaisťuje dokonalý prehľad o obsahu.

Ako sa používa týždenný dávkovač liekov Depan

Po vybratí puzdier z organizátora sa otvoria a naplnia liekmi a v príslušných priehradkách sa umiestnia predpísané dávky liekov, presne podľa pokynov lekára. Puzdrá sa umiestnia v organizátore a používajú sa ich vytiahnutím podľa daného dňa v týždni. Na konci dňa sa vždy skontroluje, či sa užili všetky lieky naplánované na daný deň, a či je puzdro prázdne.

Ean: 2418259 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek