Covid-19 balíček 1 pre 2. stupeň ZŠ

Produkt Covid-19 balíček 1 pre 2. stupeň ZŠ z kategórie covid - 19 od výrobca Ostatní nájdete na LiekarenIna.sk za 16,78 €. Celý popis 16,78 € Overiť dostupnosť

Popis

Imunita nie je konkrétny orgán. Jedná sa skôr o vlastnosť alebo schopnosť organizmu. Imunitný systém je jeden zo základných mechanizmov udržiavania harmónie a integrity organizmu rozlišovaním škodlivého od neškodného. Správne fungovanie imunitného systému zahŕňa obranyschopnosť voči patogénom, autotoleranciu voči vlastnému tkanivu a imunitný dohľad nad zmutovanými či nádorovými bunkami.
Barny's Kolostrum s beta–glukánmi
Barny’s Kolostrum s BETA-GLUKÁNMITM je obľúbený produkt na posilnenie imunity práve pre svoje komplexné zloženie pozostávajúce až z 5-tich látok : kolostrum s beta-glukánom, selénom, zinkom a značkových vitamínom C pre podporu správnej funkcie imunitného systému.
Barny's® Kolostrum s BETA-GLUKÁNMI je kombinovaný výživový doplnok, ktorý obsahuje kvalitné bovinné kolostrum vysokej akosti, patentované bioaktívne Yestimun® beta-glukány štandardizované na 80% prírodných polysacharidov, značkovú formu vitamínu C (Nutra-C™) a minerálne látky selén a zinok, ktoré prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému.
Užívanie: Deti od 3 rokov užívajú 1 kapsulu 1× denne.


Selezin ACE COMPLEX
  •  
Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek