Cirrus EarPlanes+ štuple do uší do lietadla pre dospelých

Produkt Cirrus EarPlanes+ štuple do uší do lietadla pre dospelých z kategórie starostlivosť o uši od výrobca Cirrus Healthcare nájdete na LiekarenIna.sk za 7,32 €. Celý popis 7,32 € Overiť dostupnosť

Popis

Štuple do uší do lietadla Cirrus EarPlanes+ pomáhajú predchádzať zaľahnutiu a bolesti uší spôsobenými zmenami tlaku počas cestovania v lietadle. To všetko vďaka unikátnemu systému keramického filtra CeramX™, ktorý zaisťuje plynulé vyrovnávanie tlaku v ušnom kanáliku. Vďaka 4 prírubám štuple v uchu dobre sedí a dobre drží. Balenie obsahuje jeden pár štupľov do uší s plastovým puzdrom.

 

Materiál štupľov

Štuple sú vyrobené z príjemného hypoalergénneho silikónu.

Cirrus earplanes špunty do uší do lietadla pre deti original for kids detail

Ako funguje filter vnútri štupľov?

Keramický filter vnútri štupľov funguje ako piest, pri zmene tlaku sa pohybuje a prispôsobuje sa tak okolitému tlaku, čím vyrovnáva tlak vo vnútri ucha.

Cirrus earplanes špunty do uší do lietadla pre deti original for kids detail v uchu

Inštrukcie pre použitie

Pred zasunutím štupľov, stlačte nos a fúknite, aby ste prečistili uši. Pre najlepšie výsledky, vždy vsuňte EarPlanes do uší hodinu pred pristátím. Štuple vysuňte po pristátí až keď sú dvere kabíny otvorené. Chronický pacienti môžu štuple EarPlanes zasunúť do uší pred vzletom lietadla. Štuple môžete vytiahnuť až keď lietadlo naberie maximálnu výšku. Pre najlepšie výsledky použite vašu opačnú ruku a natiahnite vaše ucho nahoru. Vsuňte vrúbkovanú časť štupľov a otočte ako vývrtku kým štuple nebudú pohodlne sedieť.

 

Odporúčanie

Štuple EarPlanes boli prepracované, aby ste ich mohli použiť počas 10ti letu. Avšak peľ, prach a vlhkosť môžu ich efektivitu znížiť. 

 

Poznámka:

Hodnota SNR (Signal to Noise Ratio) u tohto produktu je udaná približne a to pripočítaním 2dB k nameranej hodnote NRR (Noise Reduction Rating) americkou štandardizačnej organizácie (ANSI). Hodnoty boli prevedené z dôvodu zjednotenia. Viac o SNR a NRR sa dočítate tu.

Vlastnosti produktu

NRR:20dB
Materiál:Pevný silikón
Farba:Modrá
SNR (Utlmenie):22dB
Typ:Znovu použiteľné
Počet párov:1
Šnúrka:Nie
Veľkosť:Štandardné
Počet prírub:4
Lamelové:Áno
Ean: 794503112017 Značka: Cirrus Healthcare Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek