Canpol Babies vedierka do vane 3ks

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies vedierka do vane 3ks z kategórie pre deti od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 7,13 €. Celý popis 7,13 € 7,72 € Overiť dostupnosť

Popis

Farebné vedierka HELLO LITTLE so zaujímavými potlačami sú ideálne na kúpanie, ale aj na prechádzku. Dve vedierka majú otvory v dnách, ktoré vytvárajú efekt dažďa a podporujú hranie detí vo vode. Vedierko bez otvorov umožňuje dieťaťu naberať a vylievať vodu. Toto vedierko môžete použiť aj na opláchnutie vlasov dieťaťa. Vďaka vedierkam bude každodenný kúpeľ dieťaťa oveľa pútavejší. Rôzne tvary a intenzívne farby zabávajú, učia a stimulujú psychomotorický vývoj dieťaťa. Vhodné pre malé ruky dieťaťa. Skvelé ako darček.

Upozornenie

Hračku udržujte čistú. Pravidelne umývajte pod tečúcou vodou pomocou jemnej kefky a jemného prostriedku. Dôkladne opláchnite. Pred prvým použitím zalejte vriacou vodou. Nevyvárajte, nesterilizujte. Po každom použití dôkladne umyte hračku ponorením do teplej vody s čistiacim prostriedkom a dôkladne opláchnite. Uchovávajte na suchom mieste. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. V prípade opotrebovania, poškodenia alebo rozhryznutia vymeňte výrobok za nový. Pred podaním hračky dieťaťu odstráňte všetky prvky balenia. Počas kúpeľa nenechávajte dieťa bez dozoru. Obal uchovávajte mimo dosahu detí, aby sa predišlo riziku udusenia. Návod si uschovajte, pretože obsahuje dôležité informácie.

Ean: 2418164 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek