Canpol Babies symetrický cumlík Sleepy Koala Grey 0-2m 2ks

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies symetrický cumlík Sleepy Koala Grey 0-2m 2ks z kategórie cumlíky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 6,06 €. Celý popis 6,06 € 6,53 € Overiť dostupnosť

Popis

Ľahké cumlíky Light touch sú odporúčané odborníkmi ako prvý cumlík pre bábätko. Boli vytvorené tak, aby zabezpečili maximálny komfort pre najmenšie bábätká. Ich výnimočne mäkká silikónová špička vyžaduje menšiu námahu pri satí a ľahký anatomicky tvarovaný kotúč netlačí na detský chrup a zaručuje ľahké dýchanie, čo má podľa odborníkov veľký význam pre vývoj ústnej dutiny dieťaťa. Praktický krúžok umožňuje pripojiť stuhu alebo retiazku na cumlík a uľahčuje podanie cumlíka dieťaťu. Svietiace prvky uľahčia nájdenie cumlíka v noci alebo v tme. Ľahké cumlíky sa ľahko udržiavajú čisté vďaka modernému sterilizačnému puzdru, ktoré možno použiť na skladovanie aj na rýchlu a pohodlnú sterilizáciu v mikrovlnnej rúre. Trochu vody a dve minúty stačia na to, aby boli cumlíky hygienicky čisté. Cumlíky SLEEPY KOALA sú k dispozícii vo viacerých jedinečných farbách inšpirovaných trendmi a v rôznych veľkostiach - rastú s vaším drobcom.

  • Ľahký štít má podľa názoru 93 % neurologopédov** dôležitý význam pre vývoj ústnej dutiny dieťaťa. Štít v cumlíkoch Light touch je výnimočne ľahký, takže netlačí na detský chrup.
  • Cumlíky Light touch odporúča ako prvé cumlíky bábätka 88 % neurologopédov.
  • Výnimočne mäkká silikónová špička vyžaduje pri satí menej námahy, vďaka tomu rýchlo prináša úľavu a navracia bábätku pocit pohodlia.
  • Cumlík je vyrobený zo 100% hypoalergénneho silikónu, ktorý je trvácny a odolný voči deformácii.
  • Špeciálny anatomický tvar pod nosom zabezpečuje ľahké dýchanie.
  • Moderné puzdro na rýchlu a pohodlnú sterilizáciu v mikrovlnnej rúre - stačí 2 minúty a trocha vody, aby boli cumlíky hygienicky čisté.
  • Svietiace prvky – uľahčujú nájdenie cumlíka v noci.
  • Moderné farby – inšpirované najnovšími trendmi.

Upozornenie

Pred prvým použitím prípravok povarte v horúcej vode 5 minút. Potom po vychladnutí vytlačte zvyšnú vodu. To je nevyhnutné pre hygienu. Pred každým použitím cumlík umyte teplou vodou. Zalievame vriacou vodou. Cumlík je možné sterilizovať v parných/elektrických sterilizátoroch alebo v priloženom puzdre podľa priloženého návodu. Na čistenie nepoužívajte antibakteriálne ani abrazívne čistiace prostriedky. Príliš vysoké koncentrácie čistiacich prostriedkov môžu poškodiť plastové časti. Cumlík neumývajte v umývačke riadu. Cumlík neponárajte do žiadnej sladkej tekutiny alebo liekov, pretože to môže spôsobiť zubný kaz. Pre zaistenie pohodlia a bezpečnosti vášho dieťatka vymeňte cumlík každé 1-2 mesiace. Ak si dieťa vloží celý cumlík do úst, NEPANIKÁRTE. Cumlík je navrhnutý tak, aby ho dieťa nemohlo prehltnúť. Akonáhle si všimnete, že vaše dieťa vložilo do úst celý cumlík, vyberte ho čo najšetrnejšie. Cumlík skladujte v čistom, suchom a uzavretom obale. VÝSTRAHA! Pred každým použitím výrobok dôkladne skontrolujte. Potiahnite cumlík všetkými smermi. Ak sa objavia akékoľvek známky poškodenia, výrobok vyhoďte. Nenechávajte cumlík na priamom slnku, v blízkosti zdrojov tepla alebo v dezinfekčnom prostriedku ("sterilizačnom" roztoku) dlhšie, ako sa odporúča, pretože by to mohlo poškodiť saciu časť.

Ean: 2418055 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek