Canpol Babies melamínová miska s prísavkou Bunny & Company 270ml

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies melamínová miska s prísavkou Bunny & Company 270ml z kategórie detské fľaše od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 5,76 €. Celý popis 5,76 € 6,99 € Overiť dostupnosť

Popis

S miskou Bunny & Company s pestrými potlačami bude každé jedlo pre dieťa pútavejšie. Z vysokokvalitného melamínu bez obsahu BPA. Má praktické uši, ktoré uľahčujú držanie a prenášanie misky. Má protišmykovú spodnú stranu. Môže sa umývať v umývačke. K dispozícii vo viacerých dizajnoch. Objem 270 ml. Určené pre deti staršie ako 4 mesiace.

  • Má praktické uši, ktoré uľahčujú držanie a prenášanie misky.
  • Má protišmykovú spodnú stranu.

Ako sa používa melamínová miska s prísavkou Bunny & Company

Výrobok udržujte čistý. Pred prvým a každým ďalším použitím umyte riad v teplej vode s jemným prostriedkom. Dôkladne opláchnite. Oblejte vriacou vodou. Nevyvárajte, nedezinfikujte ani nezohrievajte v mikrovlnnej rúre. Výrobok je vhodný na používanie v umývačke (max. 60 °C).
Skontrolujte teplotu jedla pred jeho podaním dieťaťu. Nerovnomerné zohriatie obsahu môže spôsobiť popáleniny! Počas jedenia nenechávajte dieťa bez dozoru.
Počas používania a čistenia sa vyhýbajte drsným nástrojom, ktoré poškriabu povrch. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania výrobok prestaňte používať.

Upozornenie

Výrobok nie je hračka. Uchovávajte mimo dosahu dieťaťa.

Vo viacerých farebných kombináciách.

Ean: 2417261 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek