Canpol Babies fľaša s úzkym hrdlom Love & Sea 250ml

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies fľaša s úzkym hrdlom Love & Sea 250ml z kategórie detské fľaše od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 2,95 €. Celý popis 2,95 € 3,38 € Overiť dostupnosť

Popis

Fľaša s úzkym hrdlom z bezpečného polypropylénu. Je ľahká, priehľadná, má prispôsobený tvar a stupnicu. Môže sa umývať v umývačke a ohrievať v mikrovlnnej rúre. Umožňuje kombinovať dojčenie a kŕmenie z fľaše. Fľaša má silikónový univerzálny cumlík 3m+.

  • Prispôsobený tvar zaručuje pohodlné kŕmenie.
  • Prehľadná stupnica uľahčuje presné meranie jedla.
  • Má silikónový cumlík univerzálneho tvaru veľkosti 3m+, ktorý sa dá opakovane dezinfikovať. Z bezpečného a jemného silikónu.
  • Má tesniaci disk, ktorý zabraňuje vyliatiu počas prepravy a uľahčuje premenu fľaše na nádobu na skladovanie alebo mrazenie jedla.
  • Farebný a originálny dizajn.

Ako používať fľašu Love & Sea

Pred prvým použitím rozobraté časti fľaše a cumlík očistite a dezinfikujte vo vriacej vode. Po každom použití fľašu a cumlík očistite od zvyškov jedla, umyte pod tečúcou vodou s jemným prostriedkom, dôkladne opláchnite a dezinfikujte. Fľašu nevyvárajte ani nedezinfikujte v parnom/elektrickom sterilizátore. Na dezinfekciu zalejte horúcou vodou. Fľaša sa môže ohrievať v mikrovlnnej rúre, ale musí byť otvorená. Neodporúča sa umývať fľašu a cumlík v umývačke, pretože čistiace prostriedky môžu výrobok poškodiť. Na čistenie nepoužívajte antibakteriálne prostriedky. Cumlík sa môže dezinfikovať v parnom/elektrickom sterilizátore. Vyváranie a tvrdá voda môžu spôsobiť usadeniny. Pred každým použitím skontrolujte a cumlík natiahnite vo všetkých smeroch. Zvlášť starostlivo kontrolujte špičku, keď už má dieťa zuby. Pri prvých známkach poškodenia alebo oslabenia cumlíka prestaňte používať. Neuťahujte závit s cumlíkom príliš veľa, pretože cumlík by sa nemusel správne odvetrávať. Skontrolujte, či jedlo neuniká cez vrchnák. Neprepichujte a nezväčšujte otvor cumlíka, pretože by sa mohol zničiť. Cumlík nenechávajte na slnku, na horúcom mieste ani v dezinfekčných prostriedkoch („sterilizačný roztok“) dlhšie, ako sa odporúča, pretože to môže oslabiť špičku. Z bezpečnostných a hygienických dôvodov odporúčame cumlík vymeniť za nový max. po 2 mesiacoch. Pri zohrievaní jedla v mikrovlnnej rúre postupujte veľmi opatrne. Pamätajte na to, že fľaša musí byť otvorená. Ohriate jedlo vždy premiešajte, aby sa zabezpečilo rovnomerné rozloženie teploty. Pred podaním skontrolujte teplotu.
Upozornenie! Pri páde alebo silnom náraze sa fľaša môže poškodiť. Z bezpečnostných dôvodov nenechávajte počas jedenia dieťa bez dozoru. Výrobok nie je hračka. Nepoužívanú fľašu uchovávajte mimo dosahu dieťaťa.

Fľaša je vhodná pre elektrickú odsávačku mlieka EasyStart a ručnú odsávačku mlieka Basic. Možnosť odstrekovania mlieka priamo do fľaše uľahčuje bezpečné kŕmenie dieťaťa čerstvo odstreknutým materským mliekom. K dispozícii vo viacerých farbách.
Upozornenie
Ovocné šťavy alebo čaje môžu zanechať na fľaši alebo cumlíku usadeniny alebo spôsobiť zafarbenie, ktoré nemení vlastnosti výrobku.
Fľaša sa môže umývať v umývačke a sterilizovať parou. Môže sa dezinfikovať a ohrievať v mikrovlnnej rúre (fľaša musí byť otvorená).
Ean: 2417066 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek