Canpol babies elektrická Easy Start

Produkt Canpol babies elektrická Easy Start z kategórie voľne predajné lieky od výrobca Ostatní nájdete na LiekarenIna.sk za 62,15 €. Celý popis 62,15 € Overiť dostupnosť

Popis

Popis produktu

Úplne nová elektrická odsávačka EasyStart umožňuje dôkladné odsávanie materského mlieka .

Obsahuje až troch stupňovú reguláciu sily satia vytvorenú na přizozeném doufázovém rytmu sania dieťaťa .

1. fázou je rýchle sanie dieťaťa, ktoré stimuluje vytekanie mlieka z prsníka,

2. fáz jevolné hlubké sania .

Veľký rozsah regulácie sily sania umožní prispôsobiť odsávačku potrebám každej matky .

Silikónová masážna vložka jemne masíruje prsník a zaisťuje dôkladné odsatie mlieka .

Odsávačka môže byť napájaná priamo zo siete alebo batériami , čo umožňuje jej použitie aj na cestách .

Diely príloženým adaptérom môžete mlieko odsávať priamo do fľaše s úzkym alebo širokým hrdlom aj do zásobníka na uchovávanie mlieka.

Kedy používať odsávačku ?

Ak je to možné počkajte s použitím odsávačky do doby , než sa ustáli tvorba mlieka , čo je obvykle 2-4 týždne po pôrode .

Výnimky z vyššie uvedeného pravidla :

Ak máte príliš veľa mlieka , prsníky sú naliate a tvrdé . Odsatie nadbytočného mlieka pred alebo v priebehu dojčenia uvoľní preplnený prsník a uľahčí dieťaťu prisatie k prsníku .

Ak máte schované bradavky z dôvodu dlhej prestávky medzi dojčením .

Ak máte vpadnuté , ploché alebo poranené bradavky - odsávanie pomáha formovať bradavky .

Ak medzi kŕmením cítite náhlej preplneniu prsníka - odsatie malého množstva mlieka prinesie úľavu .

Ak medzi kŕmením cítite náhlej preplneniu prsníka a nechcete budiť dieťa .

Keď je dieťa choré a nechce sať .

V prípade malej tvorby mlieka - používanie odsávačky stimuluje činnosť mliečnych žliaz .

Ak nastúpite späť do zamestnania a nechcete prerušiť dojčenie - je nutné simulovať prirodzený proces dojčenia používaním odsávačky .

Ako často odsávať mlieko ?

Ak matka nemôže dojčiť , odporúčame odsávať mlieko 8x denne . To udrží proces laktácie na správnej úrovni . Spočiatku môžete mať problémy s odsatím väčšieho množstva mlieka , ale po niekoľkých dňoch bude už odsatého mlieka viac . Pri stabilizovanej laktáciu sa množstvo jednorazovo odsatého mlieka pohybuje medzi 30 - 60ml , preto bude k získaniu jednej porcie treba viac pokusov .

Sada obsahuje : 1. kryt membrány 2. membrána 3. Silikónová masážna vložka 4. kryt lievika Upozornenie ! Neumývajte silikónovú hadičku so spojkou , pretože spája elektrické diely . Iba utrite vlhkou handričkou .

Ako sterilizovať cumlík ?

Pred prvým i každým ďalším použitím cumlík z hygienických dôvodov umyte v teplej vode a sterilizujte vo vriacej vode po dobu asi 5 minút . Nepoužívajte žiadne chemické dezinfekčné prípravky ! Upozornenie ! Dôležité pre zdravie a bezpečnosť vášho dieťaťa ! Používajte len pod dohľadom dospelej osoby . Nikdy nepoužívajte cumlík ako cumlík . Nikdy cumlík neprepichujte alebo nezväčšujte otvory v cumlíku , môžete spôsobiť jeho zničenie . Dlhodobé aj predĺžené sanie tekutín môže spôsobiť chyby zubnej skloviny dieťaťa . Vždy skontrolujte teplotu podávaného pokrmu .

Pred každým použitím cumlík dôkladne skontrolujte , najmä vtedy , keď už má dieťa zúbky . Natiahnite cumlík všetkými smermi . Skrutkovacie viečko nedoťahujte príliš silno , pretože potom sa cumlík nemôže správne odvzdušňovať . Pri prvých známkach poškodenia alebo oslabenie materiálu vymeňte cumlík za nový . Z bezpečnostných a hygienických dôvodov odporúčame cumlík vymeniť max po 3 mesiacoch . Nenechávajte cumlík na priamom slnečnom svetle ani v blízkosti tepelného zdroja .

Ako používať elektrickú odsávačku EasyStart ?

Uistite sa , že odsávačka je umytá a sterilizovaná . Dôkladne si umyte ruky a prsník . Jemne stlačte bradavku a odstrekne trochu mlieka .

Zapnite odsávačku do siete . Stlačte tlačidlo on / off . Nad tlačidlom sa rozsvieti kontrolka , ktorá signalizuje , že je odsávačka zapnutá . Ak opäť stlačíte tlačidlo on / off , kontrolka zhasne a odsávačka sa vypne .

Priložte odsávačku k prsníku tak , aby silikónová masážna vložka tesne priliehala k prsníku a aby okolo nej neunikal vzduch . Musí sa vytvoriť podtlak , ktorý je zárukou správneho odsávanie . Netesnosti zhoršujú proces odsávanie mlieka . Fľašu držte vždy vo zvislej polohe , aby mlieko mohlo voľne stekať na dno .

Odsávačka sa rytmom a silou sania prispôsobí individuálnym potrebám každej matky .

Stlačte tlačidlo mode , ktoré reguluje rýchlosť sania a vyberte si jeden z troch režimov :

V rýchlom režime odsávačka kopíruje rýchle a plytké sacie pohyby dieťaťa , ktoré povzbudzujú produkciu a vytekaniu mlieka . V tejto fáze začína mlieko vytekať z prsníka .

Prirodzený režim imituje pomalší , hlbší a prirodzené sanie .

Silný režim imituje pomalší , veľmi hlboké sania , ku ktorému dochádza z priebehu efektívneho sania dieťaťa .

Mlieko už vyteká a dieťa sa nemusí tak namáhať s jeho vysaním . Pomaly sa stáva hustejšie , sýtejšie a tempo sania sa spomaľuje .

Otočným gombíkom môžete regulovať silu odsávania :

Odsávajte pokrm do okamihu , kedy cítite , že už odteká značne pomalšie . Priložte odsávačku k druhému prsníku a v odsávanie pokračujte . Po ukončení odsávanie odskrutkujte od odsávačky fľašu , naskrutkujte cumlík a môžete mlieko podávať dieťaťu .

Ako uchovávať odsaté mlieko ?

Čerstvě odsáté mléko

Rozmražený pokrm

Pokojová teplota 12h neuchovávat

Lednička (+4°C) 2-5 dní 24h

Mrazící box v ledničce (-10°C) 2 týdny

Rozmražené mléko nikdy znovu nezmrazujte

Hluboké mražení (-18°C do -20°C) 6 měsíců

Rozmražené mléko nikdy znovu nezmrazujte

DÔLEŽITÉ ! · Nie je dovolené používať odsávačku na iné účely , než sú uvedené v návode na použitie . · Nenechávajte výrobok v blízkosti tepelných zdrojov a ohňa . · Pred použitím skontrolujte , že všetky diely boli správne zložené . · Ak cítime v priebehu odsávania nepríjemný pocit v prsiach , okamžite prestaňte odsávačku používať . · Pred každým použitím si dôkladne umyte ruky . · Uchovávajte mimo dosahu dieťaťa . · Chráňte výrobok pred nárazom a pádom . · Nedotýkajte sa vyvarených dielov holými rukami . 5. Odsávačka s lievikom 6. Hlavica spätného ventilu 7. Tesnenie - 2 ks 8. Adaptér na láhev9 . Fľaša 120 VM 10 . Hadička11 . Elektrická riadiaca jednotka12 . Spojka13 . Sieťový kabel14 . Víčko15 . Skrutkovacie víčko16 . Dudlík17 . Tesniace disk18 . Zásobník na mlieko s víčkem19 . Adaptér na zásobník20 . Puzdro na uchovávanie odsávačky Vytiahnite z odsávačky silikónovú hadičku so spojkou . Tento diel nie je potreba umývať , pretože sa nedostáva do kontaktu s mliekom .

Všetky diely odsávačky umývajte len ručne v horúcej vode šetrným umývacím prostriedkom .

Nepoužívajte silné detergenty ani ostré čistiace prostriedky , ktoré môžu poškriabať povrch jednotlivých dielov .

Vypláchnite čistou horúcou vodou .

Viečko , skrutkovacie viečko , tesniaci disk a zásobník umyte rovnakým spôsobom . express - rýchly režim natural - prirodzený režim strong - silný režim 1. malá sila odsávanie 2. stredná sila odsávanie 3. veľká sila odsávanie

Odsaté mlieko môžete uchovávať vo fľaši alebo špeciálnych zásobníkoch na uchovávanie pokrmu .

Zmrazujte iba čerstvo odsaté mlieko . Fľaša nikdy nenapĺňajte po okraj , aby sa mohol zväčšiť objem mlieka pri zmrazovaní .

Zmrazené mlieko rozmrazujte zvoľna prirodzeným spôsobom ako iné potraviny , nikdy nepoužívajte mikrovlnnú rúru . Môžete zmeniť štruktúru mlieka a zbaviť ho jeho hodnotných látok .

Zmrazené mlieko môžete rozmrazovať cez noc v chladničke a potom ho ohriať v ohrievači alebo horúcej vode .

Mlieko pretrepte , aby ste premiešali oddelený tuk .

Rozmrazené mlieko spotrebujte do 24 hodín . Po túto dobu uchovávajte mlieko v chladničke . Rozmrazené mlieko NIKDY znovu nezmrazujte .

NIKDY nemiešajte čerstvo odsaté mlieko s rozmrazeným mliekom .

Zmrazené mlieko NIKDY Neprevárajte ani neohrievajte v mikrovlnej rúre .

VŽDY skontrolujte teplotu podávaného pokrmu .

Nespotrebované rozmrazené mlieko viac nepoužívajte .

Vlastnosti produktu

EAN kód::5903407122014
Značka::Canpol babies
Ean: 5903407122014 Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek