Canpol Babies detské nožnice so zaoblenými hrotmi s krytom

Produkt Canpol Babies detské nožnice so zaoblenými hrotmi s krytom z kategórie hygienické potreby pre deti od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 3,96 €. Celý popis 3,96 € Overiť dostupnosť

Popis

Bezpečné a praktické nožnice na strihanie drobných nechtov dieťaťa. Zaoblené hroty minimalizujú riziko poranenia. Majú špeciálne viečko na hygienické skladovanie.

  • Tvar a veľkosť nožníc sú prispôsobené na strihanie nechtov dieťaťa, na rukách aj na nohách.
  • Zaoblené hroty poskytujú dodatočnú ochranu pred náhodnými poraneniami pichnutím.
  • Majú kryt na hygienické skladovanie.
  • Ich praktický tvar uľahčuje zastrihávanie nechtov.

Upozornenie

Pred prvým použitím vydezinfikujte pomocou prípravku obsahujúceho alkohol. Nožnice udržujte čisté. Po každom použití umyte a dôkladne osušte. Pravidelne dezinfikujte alkoholom. Nedezinfikujte vriacou vodou. Neumývajte v umývačke.
Nechty na rukách strihajte do oblúka a nechty na nohách rovno, aby sa predchádzalo riziku zarastania. Neodstraňujte kožu okolo nechtov.
Aby sa minimalizovalo riziko poranenia, odporúča sa strhať nechty dieťaťu počas spánku, v tichom prostredí, aby sa dieťa nehýbalo.
Upozornenie! Výrobok nie je hračka. Nepoužívané nožnice uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. Pri akýchkoľvek známkach poškodenia prestaňte používať.

Ean: 2418109 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek