Cannaderm THERMOLKA - hrejivá náplasť - 3 ks

Zľava Novinka
Produkt Cannaderm THERMOLKA - hrejivá náplasť - 3 ks z kategórie gély, maste a náplaste od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 5,27 €. Celý popis 5,27 € 6,28 € Overiť dostupnosť

Popis

Hrejivá konopná náplasť s obsahom konopného oleja a mentolu. V balení 3 náplasti s veľkosťou 10x14 cm.

  • Hrejivá úľava od bolesti chrbta, svalov a kĺbov.
  • Rýchla aplikácia.
  • Jednoduché odstránenie bez podráždenia pokožky.

Použitie:

Vyberte náplasť z vrecka. Odstráňte priehľadný film zo zadnej strany gélového vrstvy a priložte náplasť priľnavou stranou na čistú pokožku v mieste bolesti. Je možné aplikovať postupne 1 až 3 náplasti denne , každá náplasť môže byť aplikovaná nepretržite po dobu 8 hodín denne. Neaplikujte viac náplasti súčasne. Náplasť po jej odstránení už znovu neaplikujte.

Upozornenie:

Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nevhodné pre deti do 3 rokov a osoby so zníženou kožnou znášanlivosťou. Deti by mali náplasť používať pod dohľadom dospelej osoby. Tehotným ženám neaplikujte náplasť v oblasti brucha. Nepoužívať pri známej precitlivenosti na niektorú z obsiahnutých zložiek. V prípade alergickej reakcie odstráňte náplasť a dôkladne umyte pokožku studenou vodou a mydlom. Neaplikujte náplasť na sliznice, ústa, podráždenú pokožku ani iné citlivé miesta. Neaplikujte na poranenú kožu. Po aplikácii si dôkladne umyte ruky. Neboli zistené žiadne nežiaduce účinky pri používaní iných liečivých prípravkov v priebehu používania náplastí. Ak zaznamenáte nežiaduce účinky, informujte svojho lekára. Nepoužívajte po uplynutí doby spotreby. Nepoužívať v prípade viditeľného poškodenia obalu alebo náplastí.

Ean: 2404098 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek