Cannaderm ATOPOS ošetrujúci krém na atopiu a psoriázu 75 g

Zľava Novinka
Produkt Cannaderm ATOPOS ošetrujúci krém na atopiu a psoriázu 75 g z kategórie ekzémy a vyrážky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 9,95 €. Celý popis 9,95 € 11,34 € Overiť dostupnosť

Popis

Pri kožných ochoreniach, ako sú atopický ekzém či psoriáza, vám pomôže ošetrujúci krém Atopos. Obsahuje kombináciu prírodných zložiek, ktoré vašu pokožku zvláčnia, zjemnia a ošetria postihnuté miesta.

Cannaderm Atopos na atopický ekzém

Atopická dermatitída alebo atopický ekzém označuje svrbiace subakútne alebo chronické zápalové kožné ochorenie. Ochorenie môže byť dedičné a má tendenciu sa opätovne vracať.

Atopický ekzém sa prejavuje zvýšenou citlivosť kože a slizníc voči alergénom, ktoré sa bežne vyskytujú v našom okolí. Po strete s takýmto alergénom zareaguje telo zvýšenou reakciou imunity. Atopická pokožka je prirodzene veľmi suchá, často praská, čím dochádza k vzniku ložísk ekzému, opuchom a začervenaniu.

Cannaderm Atopos na psoriázu

Psoriáza, známa aj ako lupienka, je chronické dedičné kožné ochorenie, ktoré sa prejavuje škvrnami ružovočervenej farby pokrytými suchými, ľahko sa odlupujúcimi šupinami. Objaviť sa môže na rôznych častiach tela, dokonca aj na pokožke hlavy. Psoriázu často sprevádza svrbenie, postihnuté miesta môžu prasknúť a dokonca aj krvácať či bolieť.

Ošetrujúci krém Atopos zloženie

  • konopný olej a extrakt – pôsobí na pokožku regeneračne, hydratačne, protizápalovo a pozitívne ovplyvňuje aj hojenie rán,
  • humínové kyseliny z rašeliny – sú bohaté na minerálne látky,
  • extrakt z arniky – arnika patrí medzi rastliny s dezinfekčnými účinkami, tinktúra z nej pomáha zmierniť opuchy pri uštipnutí hmyzom, účinná je aj pri ošetrovaní modrín, podliatin, opuchov, vykĺbení či vyvrtnutí,
  • panthenol – má hojivé vlastnosti, znižuje začervenanie a obnovuje prirodzenú štruktúru pokožky.

Ako často používať krém Atopos?

Krém môžete aplikovať podľa potreby až 3-krát denne. Stačí ho jemne votrieť do suchých, drsných či štípajúcich miest na pokožke. Je vhodný aj na dlhodobé používanie. Nie je určený pre deti a mladistvých do 18 rokov.

Ean: 2227807 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek