Canesten GYN 6 100mg 6 vaginálnych tabliet

Zľava Novinka
Produkt Canesten GYN 6 100mg 6 vaginálnych tabliet z kategórie intímna hygiena od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 9,83 €. Celý popis 9,83 € 10,72 € Overiť dostupnosť

Popis

Canesten GYN 6 dní je určený na liečbu kvasinkovej infekcie, a tým uľavuje od pocitu svrbenia. Je vhodný pre ženy, ktoré preferujú kontinuálnu liečbu vaginálnej mykotickej infekcie.

Vaginálne tablety sa dodávajú s 1 aplikátorom a takto sa veľmi ľahko používajú počas 6 po sebe nasledujúcich dní.

Ku kvasinkovej infekcii dochádza u žien v prípade, keď je narušená mikrobiálna rovnováha pošvového prostredia a nie je možné udržať pod kontrolou počet prítomných kvasiniek (najčastejšie Candida albicans).

Vaginálna mykóza nepatrí medzi pohlavne prenosné infekcie. Môže byť nepríjemná (svrbenie a výtok), ale vo väčšine prípadov je pomerne jednoducho liečiteľná.

Výhody výrobku

  • Prináša úľavu od svrbenia, pálenia, začervenania, opuchu, výtoku a bolesti
  • Lieči kvasinkovú infekciu
  • Vaginálne tablety sa vďaka aplikátoru veľmi ľahko používajú

Ako sa aplikuje Canesten GYN

Canesten GYN 6 dní je vhodný pre deti od 12 rokov. V prípade 6-dňovej liečby sa 1 vaginálna tableta pomocou aplikátoru zavádza do pošvy každý večer 6 po sebe nasledujúcich dní. Liečenie sa nemá vykonávať počas menštruácie. Počas liečby sa nesmú používať tampóny.

Vždy dodržiavajte pokyny na užívanie lieku, ktoré sú uvedené v písomnej informácii pre používateľa.

Klotrimazol, ak je aplikovaný v oblasti genitálií, môže znižovať účinnosť a bezpečnosť niektorých antikoncepčných pomôcok, napríklad prezervatívu. Účinok je dočasný a vyskytuje sa len počas liečby.

Zloženie

1 vaginálna tableta obsahuje 100 mg klotrimazolu. Zoznam pomocných látok: pentahydrát mliečnanu vápenatého, kukuričný škrob, krospovidón, koloidný bezvodý oxid kremičitý, monohydrát laktózy, kyselina mliečna, magnéziumstearát, hypromelóza a mikrokryštalická celulóza.

Pred použitím lieku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľov a poraďte sa so svojím lekárom či lekárnikom.

Canesten GYN 6 dní je voľnopredajné antimykotikum – tablety na vaginálne použitie. Obsahuje liečivo klotrimazol.

Ean: 1936108 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek