Canesbalance vaginálny gél, tuba s aplikátorom (7x5 ml) 35 ml

Zľava Novinka
Produkt Canesbalance vaginálny gél, tuba s aplikátorom (7x5 ml) 35 ml z kategórie intímna hygiena od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 11,06 €. Celý popis 11,06 € 11,33 € Overiť dostupnosť

Popis

Canesbalance je 7-dňová liečba príznakov bakteriálnej vaginózy. Canesbalance je vaginálny gél. Odstraňuje nepríjemný zápach a výtok, ktorý ju sprevádza. Canesbalance pomáha regulovať rovnováhu prostredia pošvy, znižuje pH v pošve a zamedzuje tak rastu škodlivých baktérií.

Používanie je jednoduché vďaka hygienickým, už predplneným jednorazovým tubám s aplikátorom.

Začínajúca bakteriálna infekcia, zatiaľ skôr len bakteriálna nerovnováha (bakteriálna vaginóza) je veľmi časté ochorenie pošvy. V pošve sa za normálnych podmienok prirodzene vyskytujú rôzne druhy baktérií. V najväčšom počte sú zastúpené baktérie mliečneho kvasenia (laktobacily). Baktérie mliečneho kvasenia produkujú kyselinu mliečnu, ktorá zvyšuje kyslosť, a v pošve tak udržiava prirodzene nízke pH (kyslé) a chráni ju pred infekciou. Toto nízke pH obvykle bráni rastu nežiaducich mikroorganizmov. Keď sa počet baktérií mliečneho kvasenia zníži a pH sa zvýši, dôjde k zmene rovnováhy a začnú sa množiť „škodlivé“ mikroorganizmy. Ide o narušenie rovnováhy mikroprostredia pošvy, ktoré je sprevádzané nepríjemným výtokom, často s rybím zápachom.

Výhody výrobku

  • 7-dňová liečba na zmiernenie príznakov vaginálnej bakteriálnej infekcie
  • Reguluje rovnováhu pošvového prostredia, znižuje pH
  • Potláča nepríjemný zápach, neobvyklý výtok, discomfort
  • Praktické a hygienické používanie vďaka jednorazovým tubám s aplikátorom
  • Dá sa používať aj počas tehotenstva a menštruácie

Ako sa používa Canesbalance

Pre účinnú úľavu od nepríjemného zápachu, neobvyklého výtoku, nepríjemných pocitov pri bakteriálnej vaginóze a nerovnováhe pošvového mikroprostredia.

Odstráňte uzáver tuby, posaďte sa alebo zaujmite pohodlnú polohu a jemne zaveďte hrdlo aplikátora do pošvy tak hlboko, až kam sa bez problémov dostanete. Jemne stlačte tubu, aby ste vyprázdnili obsah. Stále stlačenú tubu vyberte a zlikvidujte. Najvhodnejšie je používať Canesbalance pred spaním. Odporúča sa použiť aj slipovú vložku, pretože sa bežne stáva, že malé množstvo gélu vytečie. To však neznamená, že by zdravotnícka pomôcka neúčinkovala.

Canesbalance je možné používať počas tehotenstva aj počas menštruácie. Ak však máte počas tehotenstva podozrenie na vaginálnu infekciu, mali by ste navštíviť lekára.

Canesbalance môže mierne štípať. Tento pocit je však len dočasný a mal by časom odznieť. Ak máte akékoľvek obavy, navštívte svojho lekára.

Ak sa snažíte otehotnieť, Canesbalance nepoužívajte, pretože gél má nízku hodnotu pH, čo môže spôsobiť, že prostredie v pošve nebude pre spermie priaznivé. Nepoužívajte ako antikoncepciu.

Zloženie

Kyselina mliečna, glykogén, propylénglykol, metylhydroxypropylcelulóza, laktát sodný, voda, pH 3,8. Neobsahuje konzervačné látky.

Ean: 2399494 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek