Cabeau Midnight Magic® cestovná maska ​​na spanie

Produkt Cabeau Midnight Magic® cestovná maska ​​na spanie z kategórie masky na spanie od výrobca Cabeau nájdete na LiekarenIna.sk za 19,77 €. Celý popis 19,77 € Overiť dostupnosť

Popis

Maska na spanie Midnight Magic® od spoločnosti Cabeau bola vytvorená tak, aby sa svojmu nositeľovi dokázala čo možno najviac prispôsobiť. Vďaka svojim unikátnym vlastnostiam sa prispôsobí každému jedinečnému typu tváre tak, aby vždy zabezpečovala požadovanú úroveň krytia, a to od ľahkého prítmia až po absolútnu tmu. Vďaka tomu sa z akéhokoľvek odpočinku na cestách stane príjemný relax bez nežiaducich kruhov pod očami.

 

Prispôsobiteľný výrez na nos

Maska Midnight Magic® je vybavená revolučným prispôsobivým výrezom na nos. Tento výrez umožňuje maximálne možné prispôsobenie masky svojmu nositeľovi, vďaka ktorému môžete dosiahnuť až 100 % tmu.

 

Špeciálne tvarované očné vankúšiky

Špeciálne tvarované vankúšiky v oblasti očí zaisťujú, že maska netlačí na očné viečka. To prináša ešte lepší pocit z odpočinku.

 

Príjemný materiál a nastaviteľná páska

Ultra jemný materiál, ktorý prekrýva celý povrch masky, zaisťuje maximálne možné pohodlie a vďaka nastaviteľnej páske bude maska držať na mieste. Špeciálny suchý zips pásky je vytvorený tak, aby sa v ňom nezachytávali vlasy a nedochádzalo k akémukoľvek tlaku na kožu.

 

Spanie v úplnej tme nie je nutné len z hľadiska odpočinku, prospieva aj nášmu zdraviu. Počas spánku naše telo produkuje hormón melatonín, ktorý je skvelým pomocníkom v prevencii rakoviny. Spanie v úplnej tme zaisťuje väčšiu produkciu tohto hormónu. Vďaka maske Midnight Magic® si teda nielen kvalitnejšie oddýchnete, ale prospejete aj svojmu zdraviu.

 

Vlastnosti produktu

Materiál:Polyester
Farba:Čierna
Značka:Cabeau
Dĺžka gumičky:28 cm – 40 cm
Rozmery:20 cm x 8 cm
Typ gumičky:Suchý zips
Vrecko na chladiacu vložku:Nie
Vrátane chladiacej vložky:Nie
Ean: 0815158010302 Značka: Cabeau Predajce: Earplugs
61101
Produktov
2373
Kategórií
3401
Značiek