Cabeau Evolution Classic – Navy cestovný vankúš z pamäťovej peny

Produkt Cabeau Evolution Classic – Navy cestovný vankúš z pamäťovej peny z kategórie cestovné vankúšiky z pamäťovej peny od výrobca Cabeau nájdete na LiekarenIna.sk za 24,08 €. Celý popis 24,08 € Overiť dostupnosť

Popis

Vankúš má v aktuálnej šarži trochu mäkšiu penu než u predchádzajúcich šarží.

Cabeau Evolution Classic je cestovný vankúšik, ktorý skutočne funguje! Stačí jedno použitie, aby ste pochopili, prečo ho ľudia nazývajú najlepším cestovným vankúšom na svete.

Pamäťová pena vankúša Cabeau Evolution Classic má patentovaný ergonomický dizajn a pýši sa štyrmi unikátnymi vlastnosťami. Sú nimi 360° podpora hlavy a krku, umývateľný velúrový poťah nastaviteľné spony vpredu. Tento neuveriteľne pohodlný cestovný vankúš dáva zbohom stuhnutým krkom, hojdajúcim sa hlavám a stiesneným, nepohodlným pozíciám pri spaní. Vankúšik je vyrobený z pamäťovej peny svetovej triedy a každý, kto si niekedy kúpil drahší matrac, spozná rozdiel medzi kvalitnou pamäťovou penou použitou vo vankúši Evolution Classic oproti lacným polyfilovým materiálom použitým u iných vankúšov.

 

Súčasťou balenia, bohužiaľ, nie je puzdro ako na videu nižšie. To obsahujú iba vankúše vyššieho radu Cabeau Evolution S3 a Evolution Cool. 

Cabeau cestovný vankúš Evolution Cabeau cestovný vankúš Evolution z pamäťovej peny 

Vankúš Cabeau Evolution Classic nie je len novým riešením pre 95 % ľudí, ktorí si nekupujú cestovný vankúš, pretože „nefunguje“, ale je to zároveň odpoveď na ich modlitby. Z tisícov majiteľov cestovných vankúšov, ktorí boli vyspovedaní na letiskách po celom svete, 80 % povedalo, že použili cestovný vankúš, pretože „je lepší ako nič“. Keď boli opýtaní ešte požiadaní, aby porovnali top 5 cestovných vankúšov na trhu, každý z nich hlasoval za Evolution Classic ako „najpohodlnejší cestovný vankúš“.

Vankúš Evolution Classic ponúka prvotriedny komfort pri cestovaní v lietadle, vlaku, autobuse, aute alebo dokonca na túrach a kempovaní. Či už máte pred sebou dlhý let alebo idete na víkend stanovať, cestovný vankúš Evolution Pillow™ vám poskytne podporu, ktorú potrebujete, a bude posledným cestovným vankúšom, ktorý si kedy budete musieť kúp.

 

Ste unavení z cestovných vankúšov, ktoré jednoducho nefungujú?

Vyskúšajte revolúciu v spánku na cestách. Pamäťová pena a 360° podpora hlavy a krku robí vankúš Evolution Classic najpohodlnejším cestovným vankúšom na trhu. Rozlúčte sa s bezsennými letmi.

 

Vlastnosti

  • Vysoko kvalitná pamäťová pena. Plyšová pamäťová pena je veľmi mäkká, a predsa výborne podopiera hlavu. Budete mať pocit, že spíte na obláčiku.
  • Snímateľný, umývateľný poťah. Jednoduchý na čistenie a umývanie – váš vankúš bude zakaždým ako nový. Poťah možno odstrániť a prať v práčke a povrch pamäťovej peny možno ručne utrieť vlhkou handričkou. 
  • Patentovaný ergonomický dizajn. Plochý chrbát vankúša umožňuje pohodlie pre váš krk a netlačí vás dopredu.
  • Vyvýšené strany. Ďalšia zvýšená vrstva poskytuje optimálnu podporu pre celkový komfort krku a hlavy.
  • Nastaviteľná predná spona. Vankúš má univerzálnu veľkosť a padne každému krku vďaka nastaviteľnej spone.
  • Postranné vrecko na mobilné zariadenia.

Vlastnosti produktu

Materiál:poťah: 100 % polyester, vankúš: 100 % polyuretánová pamäťová pena
Farba:Tmavo modrá
Značka:Cabeau
Typ:Pamäťová pena
Rozmery:24 cm x 25 cm x 13 cm
Váha:364 g
Ean: 815158013051 Značka: Cabeau Predajce: Earplugs
61101
Produktov
2373
Kategórií
3401
Značiek