BIOMIC HREJIVÁ NÁPLASŤ s kapsaicínom 12 x 18cm

Produkt BIOMIC HREJIVÁ NÁPLASŤ s kapsaicínom 12 x 18cm z kategórie zdravotnícke pomôcky od výrobca Zhejiang Hongyu Medical Commodity Co., Ltd. nájdete na LiekarenIna.sk za 1,62 €. Celý popis 1,62 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: BIOMIC HREJIVÁ NÁPLASŤ s kapsaicínom je vhodná pri bolestiach chrbta, krku, ramien, svalov, kĺbov, končatín, po preťažení a únave svalov a po športových aktivitách.

  • Prehrieva a uvoľňuje.
  • S rýchlym nástupom účinku.
  • S prírodnými účinnými látkami (Capsicum extract 2,89%, Menthol 7,8%, Camphor 9,6%)
  • 12cm x 18cm

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Na mieste aplikácie musí byť pokožka čistá a suchá. Odstráňte kryciu vrstvu a náplasť nalepte na Vami požadované miesto. Používajte podľa potreby, nie však častejšie ako trikrát do dňa.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! Po nalepení náplasti sa vyvarujte súčastnému zdroju vonkajšieho tepla! Náplasť Kurtplast nikdy neaplikujte na podráždenú, či poranenú pokožku a zároveň sa vyhnite kontaktu s očami!!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:1
Ean: 8588009318491 Značka: Zhejiang Hongyu Medical Commodity Co., Ltd. Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek