BIODERMA Atoderm Sprchový olej 1l

Zľava Novinka
Produkt BIODERMA Atoderm Sprchový olej 1l z kategórie sprchové gély a mydlá od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 22,54 €. Celý popis 22,54 € 22,62 € Overiť dostupnosť

Popis

BIODERMA Atoderm Sprchový olej

Ak sa vám už bežné sprchové gély i krémy zunovali a žiada sa vám niečo zaujímavejšie, predstavujeme vám Bioderma Atoderm sprchový olej s patentom Skin Barrier Therapy™.

Nový jemne parfumovaný produkt vo výhodnom veľkom balení ušetrí miesto vo vašej kúpeľni. Poslúži a poteší všetkých členov rodiny, vrátane tých s atopickým ekzémom alebo sklonom k atopii.

Bioderma Atoderm = dermokozmetika nielen pre atopikov

Keď sa jemná rovnováha pokožky naruší, pokožka prichádza o svoju mäkkosť a poddajnosť. Tento stav neraz vedie až k nepríjemným pocitom pnutia, svrbenia a dehydratácii. Suchej, veľmi suchej až podráždenej pokožke jej prirodzený ochranný štít i vlhkosť veľmi chýba. Alergény tak získajú prakticky otvorenú cestu k prieniku a stav vedia zhoršiť. I chlad, prudké zmeny teplôt a znečistené prostredie zohrávajú svoju rolu na nepohodlí a tvorbe ekzému. A práve na tieto problémy sa zameriava rad Bioderma Atoderm, do ktorého sprchový olej patrí.

Aké výhody ponúka produkt BIODERMA Atoderm sprchový olej?

  • Obnovuje ochranný štít (lipidickú vrstvu) a upokojuje podráždenie pleti,
  • Rýchlo prinavracia pocit komfortu a zanecháva pokožku mäkkú a zamatovo hebkú*,
  • Už po 27 dňoch používania zvýši hydratáciu pokožky o 26 % - 39 %**,
  • Čistí a poskytuje intenzívnu výživu,
  • Je dobre znášaný, nekomedogénny a ma príjemnú parfumáciu,
  • Neobsahuje mydlo, neštípe v očiach a nie je mastný,
  • Je vhodný i pre tú najcitlivejšiu pokožku, aj pre deti.

Zloženie sprchového oleja z radu Bioderma Atoderm

Hviezdni hráči v tomto hydratačnom čistiacom prípravku zahŕňajú estery z kokosového orecha a slnečnice, rastlinné biolipidy pridané pre obnovu ochranného filmu. Ako príjemný bonus navyše je tu niacínamid (vitamín PP), ktorý tiež stimuluje syntézu lipidov a pôsobí v dlhodobom horizonte.

Patent Skin Barrier Therapy™biologicky znemožňuje baktériám priľnúť k povrchu pokožky a hneď ďalší patent D.A.F. znižuje reaktivitu pokožky na iné vonkajšie podnety. Odolnosť pokožky je prirodzeným spôsobom posilnená a dráždivosť (najmä pocity svrbenia, pálenia a začervenanie) limitovaná.

Aby pokožka prijala čo najviac obohacujúcej vlhkosti a dokázala produkovať kožný maz v adekvátnej kvalite, pomáha jej hydratujúci glycerín a vitamín E.

Akým spôsobom a ako často sprchový olej Atoderm používať

Sprchový olej, ktorý vyteká po stlačení dávkovača ako priehľadný olej, sa po dotyku s navlhčenou pokožkou premení na hebké penivé čistiace mlieko. Vďaka tejto jemnej štruktúre nepodráždi ani tú najcitlivejšiu pokožku, ale ju naopak zanechá vyživenú, čistú a zamatovo hebkú. Vziať do sprchy si ho môžete 7 dní v týždni, pokojne aj dvakrát denne.

Ďalší pomocníci z radu Bioderma Atoderm na očistu tela

Kombinácia vody a bežného prípravku na sprchovanie môže viesť k strate vlhkosti a ešte viac zhoršiť suchosť pokožky. Ak chcete sprchový olej prestriedať aj s inými produktmi z radu Atoderm, vyskúšajte:

Atoderm Sprchový gél - jemný sprchový gél bez obsahu mydla na normálnu pokožku
Atoderm Sprchový krém - výživný sprchový krém na normálnu až suchú citlivú pokožku
Atoderm Intensive gel moussant - upokojujúci sprchový gél pre veľmi suchú a atopickú pokožku

Použitý zdroj informácií z webu Bioderma.com
*Užívateľský test sa uskutočnil u 21 dobrovoľníkov vo veku 18 až 70 rokov so suchou až veľmi suchou pleťou a pokožkou tela a citlivou a/alebo podráždenou pleťou a pokožkou tela. Produkt používali v období jedného týždňa.
**Test merania hydratácie prebehol u 52 dobrovoľníkov vo veku 20 až 70 rokov so suchou pokožkou. Používanie produktu: 27 dní.

Ean: 2229805 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek