Be relax Eco Friendly Wellness - cestovný vankúš

Produkt Be relax Eco Friendly Wellness - cestovný vankúš z kategórie cestovné vankúšiky z pamäťovej peny od výrobca Be relax nájdete na LiekarenIna.sk za 49,4 €. Celý popis 49,4 € Overiť dostupnosť

Popis

Cestovný vankúšik Original Wellness Eco Firendly značky Be relax je skvelou voľbou každého cestovateľa. Poťah vankúšika je z príjemného materiálu, ktorý je možné sňať a vyprať. Vnútro vankúšika tvorí pamäťová pena. Vyvýšené okraje zaisťujú fixáciu hlavy v 360 stupňoch. Vankúšik je možné zapnúť v dvoch polohách. Súčasťou balenia je prenosné vrecko, do ktorého je možné vankúšik pohodlne zložiť. Vankúš je v univerzálnej veľkosti.

Vankúš je vybavený vreckom so sušenou levanduľou, ktorú možno vložiť do špeciálneho vrecka vo vnútri vankúša. Levanduľa je prírodný relaxant a jej vôňa upokojuje a podporuje relaxáciu.

Obliečka vankúšikov je ušitá z organickej bavlny a čistého ľanu. Vnútorná pamäťová pena je pri výrobe miešaná so sójovým extraktom, vďaka čomu je pena a vankúš viac šetrný k pokožke. Vďaka procesu výroby a použitým materiálom je ideálnou voľbou každého cestovateľa, ktorý má rád prírodné materiály alebo má problém s chemicky vytvorenými materiálmi ako je napríklad polyester.

Vlastnosti produktu

Materiál:Pamäťová pena, organická bavlna, ľan
Farba:Béžová
Značka:Be relax
Typ:Pamäťová pena
Puzdro:Áno
Váha:320g
Ean: 3760117209792 Značka: Be relax Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek