Barny's Kĺbový balík Inovo 5 forte 90tbl + CelaNext 30cps

Produkt Barny's Kĺbový balík Inovo 5 forte 90tbl + CelaNext 30cps z kategórie vitamíny na kosti od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 36,32 €. Celý popis 36,32 € 39,48 € Overiť dostupnosť

Popis

Kĺbový balík obsahuje:

Inovo 5 forte

Výživový doplnok - kombinovaný rastlinný a živočíšny produkt obsahujúci zložky – glukozamín sulfát, chondroitín sulfát, MSM, kolagén II. typu, kyselinu hyalurónovú a vitamín C.
Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii kostí a chrupaviek.

Ako sa dávkuje Inovo 5 forte

Dospelí a osoby od 15 rokov užívajú 1 tabletu 2x za deň (ráno a večer), najlepšie po jedle. Zapije sa dostatočným množstvom tekutín. Pri problémoch s prehĺtaním je možné tablety poliť alebo drviť.

Upozornenie

Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť! Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy! Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Dbajte na pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl! Výrobok nie je určený pre osoby do 15 rokov! O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku! Nepoužívajte, pokiaľ je obal porušený. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 °C. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedenom na obale. Neobsahuje lepok.

CelaNext

Výživový doplnok, kombinovaný rastlinný a vitamínový - obsahujúci komplex rastlinných extraktov v micelárnej forme z kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata) a kurkumy dlhej (Curcuma longa) a s vitamínom D3. Micelárna technológia umožňuje ľahší vstup a prenos aktívnych látok v organizme.
Vitamín D3 prispieva k udržaniu zdravých kostí a k udržaniu správne ho fungovania svalov.

Ako sa dávkuje CelaNext

Dospelí užívajú 1 kapsulu denne, najlepšie pol hodinu pred jedlom, prípadne s menšou porciou jedla alebo po jedle. Kapsula sa užíva celá a zapije sa dostatočným množstvom vody.

Upozornenie

Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť! Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy! Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Dbajte na pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl! Výrobok nie je určený pre deti a dospievajúce osoby do 18 rokov, tehotné a doanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy! Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C.jčiace ženy. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku! Nepoužívajte pokiaľ je obal porušený. Skladujte v suchu a tme pri izbovej teplote do 25 °C, po otvorení uchovávajte podľa skladovacích podmienok. Minimálna trvanlivosť do konca dátumu uvedeného na obale. Neobsahuje lepok.

Ean: 2414189 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek