Ayan Ružová voda 100 ml

Zľava Novinka
Produkt Ayan Ružová voda 100 ml z kategórie starostlivosť o pleť od výrobca Ayan nájdete na LiekarenIna.sk za 7,23 €. Celý popis 7,23 € 7,64 € Overiť dostupnosť

Popis

Ružová voda bio AYAN s praktickým rozprašovačom je vďaka svojim upokojujúcim a harmonizačným účinkom ideálna na ošetrenie všetkých typov pleti. Táto kvetová ružová voda je 100% prírodná a neobsahuje žiadne pridané chemikálie, ako sú syntetické konzervačné látky či parfumácia. Je vyrobená parnou destiláciou čerstvých ružových okvetných lístkov.

Ružová voda je ideálna na osvieženie a dočistenie pleti. Môžete ju tiež použiť na vlasy - nastriekajte ku korienkom a vmasírujte alebo naneste po celej dĺžke vlasov pre lepšie rozčesanie a hydratáciu. Bulharská značka AYAN sa špecializuje na výrobu 100% prírodnej kozmetiky, ktorá využíva blahodarné účinky bio levanduľového oleja z vlastných polí v Údolí thráckych kráľov. Doprajte si prirodzenú starostlivosť s ružovou vodou AYAN a zažite harmóniu a osvieženie každý deň.

 

Výhody ružovej vody AYAN

  • Upokojujúce a hydratačné účinky: Hydratuje, zjemňuje, upokojuje a regeneruje pokožku.
  • Univerzálne použitie: Vhodná ako podklad pre denný alebo nočný krém.
  • Starostlivosť o pleť: Pomáha pri začervenanej či podráždenej pleti.
  • Aromaterapia: Perfektná pre upokojenie rozrušenej mysle.

 

Použitie

  • Pre pleť: Používajte na osvieženie a dočistenie pleti.
  • Pre vlasy: Nastriekajte ku korienkom a vmasírujte, alebo naneste po celej dĺžke vlasov pre lepšie rozčesanie či hydratáciu.

Ružová voda je ideálna na osvieženie a dočistenie pleti. Môžete ju tiež použiť na vlasy - nastriekajte ku korienkom a vmasírujte alebo naneste po celej dĺžke vlasov pre lepšie rozčesanie a hydratáciu.

 

Upozornenie

Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívajte v prípade alergie na akúkoľvek zložku produktu.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Rosa Damascena Flower Distillate
Obsah:100ml
Značka:Ayan
Ean: 3800500573311 Značka: Ayan Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek