AVITA MORINGA PREMIUM cps 1x60 ks

Produkt AVITA MORINGA PREMIUM cps 1x60 ks z kategórie komplex minerálov od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 15,89 €. Celý popis 15,89 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok obsahuje 100 % sušinu z listov rastliny Moringa oleifera (Moringy olejodarnej) a komplex 90 živín - vitamínov, minerálov a proteínov. Listy Moringy majú vysokú nutričnú hodnotu. Sú jedným z nutrične najbohatších rastlinných zdrojov a jediným, ktorý obsahuje všetky pre človeka potrebné esenciálne aminokyseliny. Právom získali prívlastok superpotravina. Živiny v nich obsiahnuté zabezpečujú správne fungovanie stoviek biochemických reakcií, ktoré nonstop prebiehajú v našom tele. Mnohé z nich pôsobia ako antioxidanty a pomáhajú nám zbavovať sa škodlivých látok. Aminokyseliny sú nevyhnutné pre rast a obnovu buniek. Chlorofyl obsiahnutý v zelených listoch prispieva k tvorbe hemoglobínu.

Najvýznamnejšie vitamíny: A, C, D, E, K, B1, B2, B3, B5, B7,B9, B12.

Najvýznamnejšie minerály: Vápnik, horčík, fluór, molybdén, železo, mangán, sodík, draslík, selén, fosfor, zinok, síra, chróm.

Ďalšie významné zložky: Proteíny, chlorofyl, dôležité stopové prvky, enzýmy.

Použitie: Odporúčané dávkovanie: dospelí 1 - 2 tobolky 2x denne; deti 1 tobolka 2x denne; tehotné ženy 1 - 2 tobolky 2x denne

Upozornenie: Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada pestrej vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.

Ean: 2410365 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek