Alpine Watersafe Pro špunty do uší na plávanie a vodné športy

Produkt Alpine Watersafe Pro špunty do uší na plávanie a vodné športy z kategórie uši od výrobca Alpine nájdete na LiekarenIna.sk za 38,49 €. Celý popis 38,49 € Overiť dostupnosť

Popis

Zažite bezkonkurenčnú ochranu a pohodlie so špuntmi do uší Alpine WaterSafe Pro, špeciálne navrhnutými na plávanie, surfovanie a kiteboarding. Tieto štuple do uší sú vašim ideálnym spoločníkom na užívanie obľúbených vodných športov bez obáv z vody alebo vetra, ktoré by mohli ovplyvniť vaše uši. Špunty sú vhodné na použitie na plávanie, zaistia sucho v ušiach a zároveň zachovanie vedomia okolitých zvukov.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Najlepšia ochrana proti vode a vetru: Navrhnuté na ochranu vašich uší pred vodou a vetrom, čo vám umožní sústrediť sa na vaše aktivity bez akéhokoľvek nepohodlia.

  • Inovatívna filtračná technológia: Každá sada obsahuje dve veľkosti dvojvrstvových špuntov do uší vybavených pokročilým vodoodpudivým filtrom. Tento filter zaisťuje, že voda zostane vonku, zatiaľ čo okolitý zvuk prenikne dovnútra, takže ste stále v obraze o svojom okolí.

  • Bezpečné a pohodlné uchytenie: Vďaka unikátnemu dizajnu s krídelkom tieto štuple pevne sedia v uchu a zostávajú na svojom mieste. Magnetické jadro a nastaviteľný spojovací povrázok držia špunty pohromade, aby sa nestratili. Súčasťou je aj praktické puzdro na ukladanie.

  • Odporúčané profesionálmi: Vyvinuté v spolupráci s profesionálmi vodných športov a dôkladne testované ako v sladkej, tak slanej vode. Na rozdiel od voskových špuntov do uší sú tieto odolné špunty opakovane použiteľné až 100-krát.

  • Ideálne pre všetky vodné športy: Či už čelíte veľkým vlnám alebo si užívate pohodové plávanie, štuple do uší Alpine WaterSafe Pro poskytujú potrebnú ochranu pre vaše uši. Vrhnite sa s dôverou do svojho ďalšieho dobrodružstva vo vodných športoch s vedomím, že vaše uši sú dobre chránené.

 

Špecifikácia

  • Obsah balenia: Dve veľkosti dvojvrstvových špuntov do uší, magnetické jadro, nastaviteľný spojovací povrázok a puzdro na ukladanie.
  • Použitie: Vhodné na plávanie, surfovanie, kiteboarding a ďalšie vodné športy. Špunty vo vode plávajú, takže aj ak by vám vpadli z ucha, vždy ich ľahko nájdete.
  • Opakované použitie: Až 100-krát.
  • Vyvinuté s profesionálmi: Odporúčané expertmi na vodné športy.

 

 

Vlastnosti produktu

Materiál:Termoplast
Farba:Čierna
Značka:Alpine
SNR (Utlmenie):neuvedené
Typ:Znovupoužiteľné
Počet párov:1
Puzdro:Látkové
Šnúrka:Áno
Veľkosť:Štandardné
Počet prírub:3
Lamelové:Áno
Ean: 8717154028645 Značka: Alpine Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek