Alpine Muffy Kids Farba: Olivová detské slúchadlá proti hluku

Produkt Alpine Muffy Kids Farba: Olivová detské slúchadlá proti hluku z kategórie príslušenstvo pre bicie od výrobca Alpine nájdete na LiekarenIna.sk za 28,06 €. Celý popis 28,06 € Overiť dostupnosť

Popis

Alpine Muffy Kids sú chrániče sluchu pre deti od 5 až 12 rokov so stlmením SNR 25 dB. Malé deti sú vystavované vysokému hluku každý deň. Hranie sa s ďalšími deťmi na školskom dvore, hlučná učebňa, premávka na ceste, hračky so zvukom a ďalšie. Vedeli ste, že hluk na školskom dvore môže dosahovať až 85 dB alebo viac? Už 80 dB môže byť pre náš sluch škodlivých.

Pretože sluch sa u malých detí vyvíja a je stále veľmi krehký, môže detské ucho tolerovať ešte menej hluku než ucho dospelého.

Výskum ukazuje, že 1 z 8 detí trpí trvalým poškodením sluchu, čo môže dlhodobo viesť k problémom so sústredením, problémom so spánkom, k stresu a oneskorenému vývoju jazyka. Ako rodič chcete urobiť všetko pre to, aby ste zabránili poškodeniu sluchu vášho dieťaťa.

Alpine Muffy Kids sú malé chrániče sluchu špeciálne určené pre deti vo veku od 5 do 12 rokov. Chrániče sluchu sa používajú v hlučných prostrediach, ako sú večierky, prehliadky, ohňostroje, koncerty a automobilové a motocyklové preteky. Chrániče sluchu Alpine Muffy Kids tlmia okolitý hluk až o 25 dB.

Chrániče sluchu Alpine Muffy Kids sú k dispozícii v piatich nových trendových farbách. Vonkajšia vrstva farebných chráničov sluchu je vyrobená z plastu, čo uľahčuje ich čistenie. Chrániče sluchu sú skladacie, takže ich môžete ľahko vziať kamkoľvek so sebou.

Čelenka má nastaviteľnú veľkosť a mäkkú podšívku. Deti často hodnotia chrániče sluchu Alpine Muffy Kids ako pohodlné. Vzhľadom na to, že je čelenka nastaviteľná, môže vaše dieťa používať chrániče Alpine Muffy Kids aj dlhé roky.

 

Kľúčové vlastnosti:

  • vhodné pre deti od 5 do 12 rokov,
  • malý rozmer mušlí špeciálne vytvorený pre deti,
  • stlmenie až do 25 dB (SNR),
  • ľahké a skladacie,
  • nastaviteľná čelenka s mäkkou podšívkou,
  • vyrobené z materiálu šetrného k pokožke,
  • jednoduché na čistenie,
  • dostupné v piatich trendy farbách,
  • certifikácia CE,
  • spolu s cestovným puzdrom.

 

Pomáhajú pri sústredení

Hlasné vonkajšie zvuky alebo okolitý hluk v triede môžu malé deti preťažiť. Je pre vaše dieťa ťažké sústrediť sa v hlučnom prostredí? Chrániče sluchu Alpine Muffy Kids tiež pomôžu dieťaťu sústrediť sa na učenie či čítanie bez toho, aby ho obťažoval okolitý hluk.

 

S puzdrom Protect & Go

Objednávate si chrániče sluchu Alpine Muffy Kids? Súčasťou balenia je prenosné puzdro Protect & Go. Táto taška zaisťuje, že môžete skladacie chrániče sluchu ľahko vziať kamkoľvek so sebou, chrániť ich a udržiavať čisté. Týmto spôsobom vydržia klapky na uši Muffy Kids mimoriadne dlho.

Vlastnosti produktu

Farba:Olivová
Farba:Zelená
Značka:Alpine
SNR (Utlmenie):25 dB
Ean: 8717154026511 Značka: Alpine Predajce: Earplugs
61101
Produktov
2373
Kategórií
3401
Značiek