Alpecin Medicinal Proti lupinám šampón 200ml

Zľava Novinka
Produkt Alpecin Medicinal Proti lupinám šampón 200ml z kategórie šampóny a kondicionéry od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 5,09 €. Celý popis 5,09 € 5,28 € Overiť dostupnosť

Popis

Dobré na lupiny, dobré na svrbenie. Koncentrát Alpecin Medicinal šampónu proti lupinám je obzvlášť ekonomický. Medicinal formula kombinuje prirodzene sa vyskytujúce aktívne zložky proti lupinám  salicylovú  (účinná látka z vŕby) a  fumar  (výdychová aktívna látka). Alpecin Medicinal šampónový koncentrát proti lupinám je zároveň taký jemný, že je vhodný na každodenné umývanie vlasov. Pravidelné používanie spoľahlivo predchádza opätovnému vytváraniu lupín.

  • Jemne a trvalo zbavuje pokožku hlavy lupín
  • Pri pravidelnom používaní sa predchádza opätovnej tvorbe lupín
  • Vhodné na každodenné umývanie vlasov

Systém pokožky hlavy Alpecin

Pre obzvlášť účinnú pomoc proti lupinám a svrbiacej pokožke hlavy: najprv jemne očistite vlasy a pokožku hlavy šampónom Alpecin Medicinal Anti-Dandruff Shampoo Concentrate – potom  aplikujte Alpecin Medicinal Forte.

Ako sa aplikuje šampón Alpecin Medicinal Proti lupinám

Naneste Alpecin Medicinal šampónový koncentrát proti lupinám rovnomerne do vlhkých vlasov a vmasírujte. Potom dôkladne opláchnite. Vhodné na každodenné umývanie vlasov.

Ean: 2419109 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek