Allnature Spánok bylinný extrakt 60 kapsúl Výživový doplnok

Produkt Allnature Spánok bylinný extrakt 60 kapsúl Výživový doplnok z kategórie zdravie od výrobca Allnature nájdete na LiekarenIna.sk za 4,45 €. Celý popis 4,45 € Overiť dostupnosť

Popis

Bylinná zmes - Spánok je zmesou aktívnych extraktov z bylín, ktoré ovplyvňujú kvalitu spánku. Majú upokojujúce účinky na psychiku, zmierňujú vplyv stresu a sú takými prírodnými antidepresívami. Bylinky majú pozitívny vplyv aj na zmeny nálad a vnútorné tras.

Máte problém zavrieť oči a zaspať? Prevaľujete sa v posteli a počítate ovečky do rána? Potom Vás trápi nespavosť. Väčšinou je dôvodom zlá životospráva, málo pohybu, sedavý spôsob života, fajčenie cigariet, pitie kávy, stres a celkový pracovný vyčerpanosť.



Dávkovanie

2 kapsuly približne 30 minút pred spánkom. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.



Upozornenie

Uchovávajte v suchu, neskladujete na priamom slnku a v mraze. Doplnok stravy nie je vhodný pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace ženy. Vždy ukladajte mimo dosahu detí. Doplnok stravy nenahrádza pestrú a vyváženú stravu.



Zloženie

želatína (kapsula), Medovka lekárska (Melissa officinalis) bylina, Valeriána lekárska (Valeriana officinalis) štandardizovaný extrakt, Šišák bajkalský (Scutelaria baicalensis) štandardizovaný extrakt, Mučenka (Passiflora sp.) bylina, Chmeľ otáčavý (Humulus lupulus) šištice, Žen-šeň (Panax ginsend) štandardizovaný extrakt, mikrokryštalická celulóza


Obsah v jednej kapsule

 1 kapsula% RHP - referenčná hodnota príjmu
medovka lekárska50 mgnie je stanovené
Kozlík lekársky120 mgnie je stanovené
Šišák bajkalský100 mgnie je stanovené
mučenka50 mgnie je stanovené
chmeľ otáčavý50 mgnie je stanovené
Žen-šeň30 mgnie je stanovené

 

Vlastnosti produktu

Výrobca:Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
Obsah:60 kapsúl
Forma:Kapsuly
Ean: 8595674628756 Značka: Allnature Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek