Allnature Rukola BIO semienka na klíčenie 100 g

Produkt Allnature Rukola BIO semienka na klíčenie 100 g z kategórie dielň od výrobca Allnature nájdete na LiekarenIna.sk za 3,11 €. Celý popis 3,11 € Overiť dostupnosť

Popis

Rukola bola v minulých storočiach považovaná za afrodiziakum a klíčky sú všeobecne súčasťou jedálnych lístkov všetkých kultúr. Pri procese klíčenia začnú v semenách prebiehať metabolické deje, ktoré aktivujú enzýmy a obsah prospešných látok v nich až niekoľkonásobne vzrastie.

Mladé klíčiace rastlinky sú bohaté na vitamíny, enzýmy, aminokyseliny, minerálne látky a stopové prvky. Rukola obohatí naše jedlo svojou jedinečnou chuťou. Je vynikajúci v zmesi s hlávkovým šalátom.

 

Návod na klíčenie

Nechajte semienka namočené iba 5-10 minút. Potom semienka prepláchnite pod vodou a umiestnite do nádoby na klíčenie. Preplachujte starostlivo 1x denne. Doba klíčenia je 5-6 dní. Pred konzumáciou klíčky opláchnite. Hotové klíčky je možné uchovávať v chladničke po dobu 1 týždňa.

Alergény: Môže obsahovať stopy arašidov, sezamu, lepku a ďalších škrupinových plodov. Skladujte v suchu a tme. Pri klíčení udržujte pri izbovej teplote cca 20 °C.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Kľúčiky rukoly (Eruca Sativa)
Obsah:100g
Značka:Allnature
Ean: 8595674653529 Značka: Allnature Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek