Allnature Kurkumín s piperin 60 cps. Výživový doplnok

Produkt Allnature Kurkumín s piperin 60 cps. Výživový doplnok z kategórie zdravie od výrobca Allnature nájdete na LiekarenIna.sk za 10,62 €. Celý popis 10,62 € Overiť dostupnosť

Popis

Kurkumu pridávajú kuchári do svojich pokrmov po celom svete pre jej výbornú chuť, krásnu žltú farbu, ale hlavne pre účinky na zdravý. Kurkumín, obsiahnutý v kurkume, je výborným prírodným antioxidantom, ktorý pôsobí protizápalovo. Navyše zlepšuje trávenie, má vplyv na činnosť pečene a pomáha na kĺby. Liečivosť kurkumínu je ešte lepšia vďaka pridanému piperínu. Tento extrakt z korenia zvyšuje účinnosť a vstrebávanie vybraných látok.

 

Použitie:

1-2 kapsule denne, zapiť dostatočným množstvom tekutín.

 

Upozornenie:

Doplnok stravy nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neužívajte v prípade precitlivenosti na niektorú zo zložiek. Nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Maximálnych účinkov je dosiahnutá pri dlhodobom užívaní.

 

Zloženie:

Kurkuma dlhá (Curcuma longa) štandardizovaný extrakt - 95% kurkumoidov, piperín, mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý rastlinného pôvodu, kapsule z rastlinnej želatíny.




Obsah v jednej kapsule:

 1 kapsula% RHP - referenčná hodnota príjmu

Kurkuma dlhá (Curcuma longa)
Štandardizovaný extrakt 95%

200 mgnie je stanovené
piperín2,5 mgnie je stanovené

 

Vlastnosti produktu

Výrobca:Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
Obsah:60 kapsúl
Forma:Kapsuly
Ean: 8595674631275 Značka: Allnature Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek