Allnature Chaga 100 kapsúl

Produkt Allnature Chaga 100 kapsúl z kategórie ostatné doplnky stravy od výrobca Allnature nájdete na LiekarenIna.sk za 11,6 €. Celý popis 11,6 € Overiť dostupnosť

Popis

Chaga (rezavec šikmý) rastie na kmeňoch sibírskych briez. Tradičná čínska medicína túto špongiu využíva na podporu prirodzenej obranyschopnosti organizmu. Chaga obsahuje betulín a kyselinu betulínovú. Ďalej v hube nájdete melanín, ktorý poskytuje pokožke ochranu pred poškodením UV žiarením. Chaga ďalej obsahuje aj stopové minerály, vlákninu a aminokyseliny a beta glukány. Beta-glukány majú schopnosť posilňovať imunitný systém a zároveň majú antioxidačné vlastnosti.

 

Dávkovanie

1 – 2 kapsuly denne. Dostatočne zapite. Prvý týždeň jedna kapsula ráno nalačno. Druhý týždeň 1 kapsula ráno a 1 kapsula popoludní.  Výživový doplnok. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu.

 

Nutričné ​​hodnoty v jednej kapsule:

Aktívne látky

1 kapsula

Denná dávka
1-2 kapsuly
%RHP - Referenčná hodnota príjmu

Chaga (Inonotus obliquus) štandardizovaný extrakt z nadzemnej časti

500 mg

500 - 1000 mgNie je stanovené

Vlastnosti produktu

Zloženie:Chaga (Inonotus obliguus) štandardizovaný extrakt z nadzemnej časti (40 % polysacharidov), stearan horečnatý (plnidlo), kapsula (rastlinná želatína).
Obsah:100 kapsúl
Značka:Allnature
Ean: 8595674624192 Značka: Allnature Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek