Zerex Cordyceps extrakt 500mg 40% 100kapsúl

Produkt Zerex Cordyceps extrakt 500mg 40% 100kapsúl z kategórie cordyceps od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 24,05 €. Celý popis 24,05 € Overiť dostupnosť

Popis

Zerex Cordyceps 500 mg 40%

Cordyceps je hybrid larvy a huby, ktorý sa vyskytuje v oblastiach Číny a patrí k najcennejším hubám. Podporuje zvýšenie energie, vytrvalosť, stimuluje imunitný systém a podporuje libido. Obsahuje polysacharidy, ktoré predstavujú až 40% extraktu.

-posilňuje imunitu

-antioxidačné účinky

-podporuje rýchlejšiu regeneráciu a zotavenie

-posilňuje organizmus

-podporuje kardiovaskulárne zdravie

-má pozitívny vplyv na zvýšenie hladiny testosterónu a tým aj na zlepšenie sexuálnej aktivity

Účinky Cordycepsu sú známe už z čias starovekej Číny. Ide o jednu z najznámejších húb využívanú v tradičnej čínskej medicíne. Ide o mimoriadny doplnok na posilnenie imunity. Spôsobí proti niekoľkým desiatkam škodlivých baktérií. Taktiež sa vyznačuje ako antioxidant, má schopnosť odolávať únave a podporuje fyzický výkon. Zoznam účinkov je však oveľa dlhší.

Má omladzujúce účinky, posilňuje organizmus, podporuje kardiovaskulárne zdravie a znižovanie hladiny cukru v tele. Cordyceps je vhodné využívať najmä v období, kedy je organizmus vystavený záťaži a to z dôvodu, že zvyšuje príjem a absorpciu kyslíka. Zvyšuje sa tak celková sila a výkon organizmu. Pre vyťažených ľudí z práce alebo športovcov by mal byť preto Cordyceps jasnou voľbou.

Ako sa užíva Zerex Cordyceps extrakt 500mg?

1 až 4 kapsuly počas dňa, podľa potreby. Neužívajte večer. Zapiť vodou.

Zloženie

V 1 kapsule:
Húsenica čínska (Cordyceps sinensis) 500 mg, extrakt 10:1, 40% polysacharidu.
Ostatné zložky: celulózová kapsula – HPMC, protispekavá látka horečnaté soli mastných kyselín (rastlinného pôvodu).

Upozornenie

výrobok neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Tehotné a kojace ženy by sa o užívaní prípravku mali poradiť so svojim lekárom. Dbajte na zdravý životný štýl.

Ean: 2416782 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek