WELEDA Brezový sprchovací peeling 150ml

Produkt WELEDA Brezový sprchovací peeling 150ml z kategórie prírodná telová kozmetika od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 8,38 €. Celý popis 8,38 € 8,83 € Overiť dostupnosť

Popis

Stimulujúci peeling povzbudzujúci pokožku.

Mdlú a unavenú pokožku oživia drobné perličky z prírodného vosku, ktoré nezaťažujú životné prostredie. Sprchový peeling je vhodný pre vegetariánov.

Raz za týždeň je dobré dopriať svojej pokožke kvalitný peeling, vďaka ktorému dochádza k jej regenerácii. Brezový sprchový peeling rozvinie váš skrytý jas, stimuluje obeh a osvieži tón pokožky. Peelingovú zložku vyberali obzvlášť starostlivo - musí byť šetrná k pokožke, ale zároveň nesmie žiadnym spôsobom zaťažovať prírodu. Po dôkladnom pátraní zvolili drobné voskové perličky, ktoré všetky nároky splnili na jednotku. Doplnili ich sviežou vôňou grapefruitov, citrónov a cyprusov, z ktorých je cítiť predovšetkým radosť a pohoda.

Výhody

Šetrne podporuje regeneráciu pokožky, ktorú nevysušuje. Dermatologicky schválený. Neobsahuje syntetické konzervanty, parfumáciu, farbivá ani látky na báze minerálnych olejov. Neznečisťuje životné prostredie.

Extrakt z listov brezy bielokôrej

Brezové listy obsahujú flavonoidy a triesloviny, ktoré aktivujú metabolizmus pokožky a tekutín organizmu. Extrakt ich listov je ideálny pre masážne oleje, rovnako ako pre produkty, ktoré zjemňujú pokožku a podporujú posilnenie spojivového tkaniva.

Ako sa používa WELEDA Brezový sprchovací peeling

Raz za týždeň vmasírujte krúživými pohybmi dostatočné množstvo peelingu do vlhkej pokožky. Sústreďte sa predovšetkým na problémové partie ako je horná časť stehien. Dôkladne opláchnite. Pre ešte lepší výsledok podporte účinky brezovým olejom na celulitídu.
Ean: 2209630 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek