Vitamín E Zentiva 100mg 30 cps

Produkt Vitamín E Zentiva 100mg 30 cps z kategórie voľne predajné lieky od výrobca sanofi-aventis Slovakia nájdete na LiekarenIna.sk za 4,91 €. Celý popis 4,91 € 4,95 € Overiť dostupnosť

Popis

Indikácie: Liek sa používa na prevenciu vývojových porúch plodu, ako podporný liek pri hormonálnej liečbe porúch menštruačného cyklu. Ďalej sa užíva ako podporná liečba pri ochoreniach dýchacích a hltacích ciest, svalového systému, kĺbového aparátu, pri neurologických ochoreniach, pri poruchách žliaz s vnútorným vylučovaním, poruchách výživy, ochoreniach ďasien, pečene, pri chudokrvnosti, ochoreniach kože a ako doplnková liečba pri vnemových poruchách sluchu. Odporúča sa užívať pri prevencii vzniku chronických ochorení (napr. poruchách imunity). Liek môžu užívať dospelí, mladiství a deti od 3 rokov.

Kontraindikácie: Liek sa nesmie užívať pri známej precitlivenosti na niektorú z jeho zložiek. Liek sa nesmie podávať deťom do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Dávkovanie v tehotenstve a pri dojčení určí lekár.

Dávkovanie:Ak lekár neurčí inak, je dávkovanie u dospelých nasledujúce. Zvyčajné dávkovanie je 2-4 kapsuly denne. Ako prevencia vzniku chronických ochorení sú vhodnejšie liekové formy s vyšším obsahom vitamínu E v jednej kapsule. Dávkovanie u detí od 3 rokov určí detský lekár.

Spôsob použitia: kapsulu prehltnite a zapite tekutinou.

Vlastnosti produktu

Účinná látka:vitamín E
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku:100mg/cps
Lieková forma:kapsuly
Koľko dní Vám vydrží balenie:10
Ean: 8584005701763 Značka: sanofi-aventis Slovakia Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek