VIRDE BETAGLUCAN s vitamínom C s citrónovou príchuťou 1x200 ml

Produkt VIRDE BETAGLUCAN s vitamínom C s citrónovou príchuťou 1x200 ml z kategórie betaglukány od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 6,29 €. Celý popis 6,29 € 6,63 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok s výťažkom z japonských húb "Reishi" obsahujúci betaglukány.

Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému a k zníženiu únavy a vyčerpania.

Zloženie: voda, fruktóza, glukóza, maltóza, extrakt z huby lesklokôrka lesklá (Reishi) 300 mg, kyselina askorbová (vitamín C) 225 mg, prírodná aróma citrón (arómy), sodná soľ karboxymetylcelulózy (zahusťovadlo), sorban draselný (chemická konzervačná látka) v 11 ml výrobku (pri hmotnosti 77 kg).

Použitie:

Dospelí a deti od 3 rokov: 1 ml na 7 kg hmotnosti za deň. Pri problémoch z nachladnutia a pri imunitnom oslabení organizmu z rôznych príčin je možné dávku zvýšiť až dvojnásobne. Pred každým použitím je nutné dôkladne pretrepať. Po otvorení spotrebovať do 1 mesiaca.

Upozornenie:

Nie je určený pre deti do 3 rokov. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky. Neprekračujte denné odporúčané dávkovanie. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí! Uchovávajte na tmavom a chladnom mieste.

Ean: 2198724 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek