typ oolong čínský čaj nezaměnitelná jemně mléčná chuť antioxidant, podporuje fyzickou a mentální aktivitu

Produkt typ oolong čínský čaj nezaměnitelná jemně mléčná chuť antioxidant, podporuje fyzickou a mentální aktivitu z kategórie čaje od výrobca SalviaParadise nájdete na LiekarenIna.sk za 19,01 €. Celý popis 19,01 € Overiť dostupnosť

Popis

Milky oolong je výnimočný mliečny čaj z čínskej provincie Fujian. Lístky sa nechávajú zavadať v mliečnej pare, sú niekoľkonásobne máčané v mliečnej esencii a potom rolované. Čaj tak získa nezameniteľnú jemne mliečnu chuť. Aróma je nezabudnuteľná, intenzívna, smotanová a ľahko sladkastá. Nálev je farby žltozelenej.

Čaj oolong je polofermentovaný čaj, ktorý prešiel čiastočnou oxidáciou. Možno povedať, že sa jedná o čaj, ktorý zostal na polceste medzi čajom čiernym a zeleným. Výhodou čajov oolong je skutočnosť, že z oboch typov čajov si ponechali to najlepšie. Čaje typu oolong sa vyznačujú svojou sladkosťou a zložitosťou štruktúry chuti.

Čajovník čínsky pôsobí ako antioxidant a podporuje fyzickú a mentálnu aktivitu . Pitie čaju je vhodné na udržanie zdravého chrupu,  podporuje stav kostí a kože . Je odporúčaný pri regulácii hmotnosti, je schopný normalizovať hladinu glukózy v krvi a metabolizmus tukov. Podporuje normálne zdravie srdca.

Odporúčaná príprava

Jednu polievkovú lyžicu (cca 6–7 g) čaju vložíme do kanvičky a prelejeme 500 ml vody s teplotou 85 °C. Necháme lúhovať 2–3 min. S každým ďalším nálevom predlžujte dobu lúhovania cca o 1–2 min. Týmto spôsobom je možné pripraviť 5–6 kvalitných nálevov.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Pravý polofermentovaný čaj, mliečna esencia.
Zákonné zaradenie:Ochutený čaj
Krajina pôvodu:Čína
Typ:Sypaný
Ean: 8595595907886 Značka: SalviaParadise Predajce: Earplugs
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek