Terezia Company Hliviačik sirup s hlivou ustricovou a rakytníkom hruška 100 ml

Produkt Terezia Company Hliviačik sirup s hlivou ustricovou a rakytníkom hruška 100 ml z kategórie voľne predajné lieky od výrobca Ostatní nájdete na LiekarenIna.sk za 10,36 €. Celý popis 10,36 € Overiť dostupnosť

Popis

HLIVA USTRICOVITÁ obsahuje širokú škálu biologicky aktívnych látok: betaglukány, hubovú vlákninu a ďalšie.

Použitie

Odporúčané dávkovanie: deti od 1-3 rokov 1 x denne 1 čajová lyžička pred jedlom počas 1-3 mesiacov. Deti od 3 rokov: 2 x denne 1 čajová lyžička pred jedlom počas 1-3 mesiacov. 
Sirup možno konzumovať neriedený alebo sa naleje do vody alebo do jogurtu. Pred použitím dôkladne potriasť. Po otvorení uchovávať v chladničke a spotrebovať do 20 dní.

Upozornenie: Nie je vhodný pre deti do 1 roka. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávať mimo dosahu detí. Skladovať do 25 ºC. 

HLIVIAČIK je sirup so starostlivo vybraným zložením, len z prírodných zdrojov. Obsahuje hlivu ustricovitú – Pleurotus ostreatus s účinnou látkou betaglukánom. HLIVA USTRICOVITÁ obsahuje širokú škálu biologicky aktívnych látok dôležitých pre ľudské zdravie - betaglukány, hubovú vlákninu a ďalšie. RAKYTNÍK REŠETLIAKOVÝ je vhodný pre posilnenie obranyschopnosti organizmu, pomáha znižovať únavu, posilňuje činnosť srdca, zlepšuje činnosť tráviaceho traktu a pomáha udržiavať zdravú pokožku.

Aktívne látky

Hippophae rhamnoides (rakytník) , Pleurotus ostreatus (hliva ustricová)

Vlastnosti produktu

EAN kód::8594006896078
Ean: 8594006896078 Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek