SYMBIOSYS alflorex 30cps

Zľava Novinka
Produkt SYMBIOSYS alflorex 30cps z kategórie hnačka od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 18,75 €. Celý popis 18,75 € 20,53 € Overiť dostupnosť

Popis

SYMBIOSYS je skupina prípravkov obsahujúcich mikrobiotu s vedecky testovanými zložkami. Hlavnými zložkami sú prevažne kmene, ktoré boli starostlivo vybrané, aby podporili dosiaľ neobjavený potenciál vášho čreva.
SYMBIOSYS je určená k tomu, aby vás sprevádzala v každej fáze života a umožnila vám udržať si pocit pohody. So SYMBIOSYS zažijete vnútorný kľud a rovnováhu, ktorú hľadáte, a užijete si život naplno.

Použitie:

Užíva sa 1 kapsula 1x denne každý deň počas najmenej 4 týždňov. Výživový doplnok sa môže užívať kedykoľvek v priebehu dňa, s jedlom alebo bez jedla. Zapíja sa pohárom vody.

Upozornenie:

Prechodné obdobie adaptácie na výživový doplnok je normálne. Je dôležité, aby ste užívanie prípravku neprerušovali. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživový doplnok nenahrádza prestrú a rozmanitú stravu a zdravý životný štýl. Po použití tubu vždy uzavrite. Uchovávajte pri izbovej teplote. Neuchovávajte v chladničke. Uchovávajte mimo dohľadu a dosahu detí.

Ean: 2413273 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek